Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mik a vélemények a BRUTAL...

Balazs00xx kérdése:

Mik a vélemények a BRUTAL ANADROL nevű készítményről?

Figyelt kérdés
tesztoszteron növelő állítólag 215% os an felviszi:Dami szerintem kamu, ki mit ért el vele?
2010. jún. 2. 21:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%

Olyan sza, hogy az összes ilyen nyomorék nem tud 1 k linket bemásolni!

Miért vagytok fogyatékosok?

2010. jún. 3. 00:26
 2/12 A kérdező kommentje:

mivel ott a neve... és tekitnve hogy a tapasztalatokról kérdeztem , nyilvánvalóan már használt ilyet valaki

de hogy megnyugtassalak itt a link : [link]

2010. jún. 3. 10:12
 3/12 anonim válasza:
egész jó , most tartok a kúra végénél, napi 3 adag.. edzés előtt 30 percel 3db, nem eddző napokon meg reggeli előtt 3 kapszula... edzés közben elég jól megdob de figyelj oda a megfelelő fehérje bevitelre és a rendes kajálásra.
2010. okt. 17. 18:52
 4/12 anonim ***** válasza:

Sokaknak bejön de nekem nem vált be! Persze voltak pozitív tapasztalataim de amit írnak róla, hogy mennyire ütős... XD

Vicc az egész..

2011. júl. 10. 01:22
 5/12 anonim ***** válasza:
70%

mindenhol azt látod hogy 20-25 év felettieknek ajánlot

16 éves vagyok és bevált nem mondom hogy hatalmas eredményeket értem el de feljött 3 kiló zsírmentes izom 1 hét alatt persze a kúra többi részében nem volt jelentősebb változás csak annyi hogy az izmaim formássabak lettek

de az elején tényleg nagyon jó volt első héten 3 kiló még örültem is magamnak hogy mi lesz a kúra végire de sajnos több nem jött fel utána már

2012. márc. 29. 18:12
 6/12 A kérdező kommentje:
köszi
2012. márc. 31. 18:23
 7/12 anonim ***** válasza:

2011-07-10 01:22

Persze, hogy vicc!

Persze a gyártó tisztában van vele, hogy a potenciális vásárlóknak fogalmuk nincs erről, és nem fogják firtatrni. A célcsoport reakciója nagyon is kiszámítható, azaz elhiszik. "Ez a legdurvább tesztoszteronserkentő, amivel valaha találkoztál. " - állítja a reklámszöveg. Igen, hogyne... Ha durva valami, akkor talán az amikor ugyanezen termékben másodszor is hülyének néznek, alternatív néven megnevezve három sorban a szimpla, mezei Q1 koenzimet. A mennyiséget mikrogrammban megadva, a sokat sejtető 1000. Ez nem kevesebb, mint egy teljes miligramm, a legkisebb kiszerelés tizede. A termékben cikkünk főhőse a Tongkat Ali (Eurycoma Longifolia) ötödmagával, egy ANADROLTM nevezetű elegy részeként szerepel 35, egy adagban (3 kapszula) összesen 160 mg mennyiséget alkotnak. Ha részarányosan leosztjuk öttel, 32 miligrammot kapunk. Ez elégtelen mennyiség.

2012. ápr. 19. 10:39
 8/12 anonim válasza:
Én is most gondolkozok azon hogy el-e kezdjem szedni a Brutal Anadrolt..ahogy olvasom a véleményeket..esetleg tudnátok jobbat kinálni?
2012. szept. 8. 17:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Animal Stak 2!
2012. okt. 9. 02:04
 10/12 kämpfer válasza:
Hát nincs még egy ilyen állat, ki tudná ezen "szerek" adagolását akármit ráírnak az adagolásra a doboz oldalán te neked kell tudnond mennyit igénylesz én tömegnövelőböl napi 3-4 150gr-os shake-et iszom és megelégedek vele!
2012. nov. 25. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!