Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen vélemények vannak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen vélemények vannak a Cypromix bevont tabletta készítményről?

Figyelt kérdés
elméletileg bőrproblémák kezelésére írják fel, én lassa n 1 hónapja szedem, pozitív változást még nem észleltem..várható valami jobb?
2009. márc. 7. 12:04
 1/7 anonim ***** válasza:

szia!

én azt szedtem 10honapig!

háát már azért hagytam abba mert semmi nem volt már a végén a libidom,viszont nagyobb lett a mellem 3honap után kb

2009. márc. 7. 16:52
 2/7 A kérdező kommentje:
és csak a libidó nullázódása miatt hagytad abba? az arcod szebb lett tőle? A másik fajtától a libidód visszatért?
2009. márc. 14. 17:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem elsősorban fogamzásgátlás céljából írták fel, de akkoriban megjelent 1-2 pattanás. Nekem kb. egy éve egyáltalán nincsenek pattanásaim (tényleg), és másfél éve használom. Viszont hozzá kell tenni, hogy alapvetően nem volt rossz állapotban a bőröm.

2009. jún. 9. 16:10
 4/7 A kérdező kommentje:

Szia , köszönöm, mostmár 5 hónapja szedem ,és valban sokkal szebb a bőröm. gondolom csak idő kelett neki...

mindenesetre nagyon örülök:):):)

2009. jún. 12. 18:43
 5/7 anonim ***** válasza:

(Előző hozzászóló vagyok)

Örülök, hogy megjött a várva várt eredmény!:)

2009. jún. 28. 10:56
 6/7 anonim válasza:
kb mennyi idő után kezd el tisztulni? és se pattanás se zsíros bőr? és a pattanás utáni pici hegeket elmulasztja? én most fogom elkezdeni szedni:) az orvosom 2-3 évet javasolt,de nem csak a bőröm miatt
2012. márc. 14. 22:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Szia, a hegek nem múlnak ,mer azok hegek, de a bőröd szép lesz tőle, az én dokim azt mondta max 1 évig ajánlott szedni. abba is hagytam, aztán jó csúnya lett megint a bőröm, majd kicsit javult, tehát szebb mint előtte, de korántsem szép.. én felhagytam a hormonkészítményekkel egyenlőre, most gyógyteákat iszogato, napi rendszerességgel, még csak 2 hete, de azt kell mondjam, szerintem jó. nem zsíros a bőröm, és szépen mulnak, illetve új nem jött elő azóta
2012. okt. 25. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!