Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy kell tovább folytatni a...

Hogy kell tovább folytatni a kézenállást?

Figyelt kérdés
Addig jó vagyok hogy fal nélkül áljak kézen de először falnak kell dőlnöm és úgy! Hogy csináljam ugy hogy fal nélkül? Hogy csináljam hogy ne dőljek túl és essek hátra? Vagy mit kell olyankor csinálni? Bukfenc? Vagy próbáljam ugyan úgy falnál és igyekezni hogy ne dőljek neki?
2010. jún. 2. 20:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Amikor úgy érzed, hogyhátradőlnél, akkor az egyik kezeddel előrlépsz. Tehát abba az irányba teszed, amerre dőlnél. ÍGy nem esel el. Nekem így régen sokáig ment. Bár össze vissza mászkáltam közben.
2010. jún. 2. 21:10
 2/9 A kérdező kommentje:
De idővel bele is lehet jönni hogy ne keljen mászkálni nem? Kösz a választ!
2010. jún. 2. 21:13
 3/9 anonim ***** válasza:
perszehogyigen
2010. jún. 2. 21:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen , gyakorolni kell...de ne kézenállás-nak mondd hanem az a neve hogy Kézállás....nem tanultátok tesiből? =) nah sok sikert
2010. jún. 4. 14:11
 5/9 A kérdező kommentje:
Tesin is tanultuk de kézenállás volt akkor is! Bár szerbiai vagyok lehet hogy én már keverve vagyok! xD Kösz a választ!
2010. jún. 5. 10:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Ahha nincs mit értelek amúgy, de ha akarod meg erősítem azzal hogy ha kézenállás lenne akkor kajakra csak a kezeden kéne állnod,szal ,azt jelentené hogy a tenyeredet a padlóhoz nyomod és rá állsz =D , ezért úgy a helyes hogy kézállás e felől kétséged ne legyen.Nah csak ennyit akartam hozzáfűzni.Gyakorold úgy hogy a falnak billented magadat és tartod a fal mentén a gerincedet, később fal nélkül csináld, menni fog inogva még egy picit az elején de menni fog.
2010. jún. 6. 04:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát már ott tartok hogy falnak nem is kell mindig neki dőlni de attól falnál csinálom, és birom tartani magam kb max fél percig! :D Igaz hogy könnyebb ha terpeszbe teszem a lábam?
2010. jún. 6. 10:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha már fél percig tudod tartani magadat az tökéletes. :D Hova akarod tovább tartani?De ha annyira akarod hát oké.Nem hallottam róla hogyha terpeszpe rakod a lábad akkor könnyebb, de lehet úgy van mivel ,jobban ki tudod egyensúlyozni magad.Igen, észrevettem hogy van olyan honlap ahol a kézállást ,kézen állásnak írják... elég hülyén nevezik, de viszont sokkal több helyen írják kézállásnak, na mindegy. Szal a válaszom igen, ha terpeszbe rakod a lábaid akkor könnyebb valamivel.
2010. jún. 7. 12:22
 9/9 A kérdező kommentje:
:D kösz! kül. ha fallal csinálom akkor is csak 1 perc xD de akkor a kezem elkezd fájni szóval az a baj hogy nem merem tovább erőltetni pedig bírnám!
2010. jún. 7. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!