Minden férfi tud fekvőtámaszozni?
Te tudsz? Ha igen, mennyit? Kor/nem?
Leginkább olyanok írjanak akik nem edzenek meg testépítenek!
21l
Kb. heti két alkalommal szoktam, nem izomtömeg növelés a célom, csak az erőnlétem fenntartása. Így megy 40.
Mikor ezt elkezdtem, 20 ment nagy nehezen.
Onnan elég gyorsan, 1-2 hét alatt felmentem 40-re. De 40-nél megállt a fejlődés, ennél több nem megy, egy darabbal se.
41F
Talán 8 de ,mindenki máshogy csinälja.
Mi a helyes?
Úgy értem kézfej előre vagy befelé -mennyi a kezek távolsága és a testhez viszonyítva,hol helyezkedik?
#16 -vagyok
Olyan "aggyuramteremtős" hasalásból én is lenyomok 50-net....:)
Én nem erről beszélek. Te ilyen szögekkel meg kéztartással variálsz...ennek semmi értelme.
De leírom neked, hogy hogy kellene. Vállszéles tartás, a karok a test mellett viszonylag szűken. Tenyér nincs elforgatva. Törzs egyenes, megfeszíted. Leengeded magad, legalább az orrodig, de még jobb ha a fejed felemeled és úgy csinálod, hogy a melled meg a padló között az alsó holtponton 2-3 centi legyen. A padlót nem érintheted. Felnyomásnál teljesen felnyomod magad, de nem csapod ki magad hirtelen, mert az rossza könyöknek.
Én így csinálom. Szerintem a lényeg, hogy mélyre menj le. Ebből szoktam 40-50 darabot. Remélem kielégítő a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!