Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mitől függ, hogy egy nő csak szexre kell nektek vagy többet is akartok?
Ez egy elég összetett dolog, nem ilyen fekete-fehér. Vannak pasik, akik egész egyszerűen az adott pillanatban nem akarnak kapcsolatot. Ilyenkor teljesen mindegy, hogy milyen a személyiséged, mert nemis érdekli őket, tudatosan nem akarnak szerelmesek lenni. Mert lehet nincs idejük egy kapcsolatra, vagy kedvük nincs hozzá.
A másik pedig, hogy lehet akármilyen a személyiséged, valakinek te vagy a tökéletes nő, más viszont nem tud beléd szeretni. Ismétlem, nem fekete-fehér a világ, hogy valaki vagy szerethető, vagy nem, vagy csak szexre kell, vagy kapcsolatra. Kinek mire, van olyan pasi, akinek erre kellesz, másnak arra. Olyan embert kell találni, akivel kölcsönösen szeretni tudjátok egymást.
Én is csomó rendes, aranyos, szép lányt ismerek, akikkel ennek ellenére is sok pasi csak szexelni akar, de ilyenkor nem a lányokban van a hiba, csak egész egyszerűen nem a megfelelő pasikat fogták ki, lehet még éretlenek és nem tudják értékelni az ilyen lányokat, vagy csak minél többet meg akarnak dugni. Manapság ez a divat.
#2 válaszát kiegészíteném azzal,hogy a férfiakat is elemzem egy kicsit.
Tehát vannak akik csak trófeákat gyűjtenek,ezeknek többnyire nem számít milyen a nő,a lényeg a számokon van,az hogy hány nő szívét teszik tönkre az mellékes.
Vannak a mondjuk a "viszonyítási alapot" reprezentálő közép. Akik úgy vannak a dologgal,ahogyan #2 írta.
S van (nem is tudom minek nevezzem) egy olyan réteg,kik szöges ellentétei az első csoportnak,ők inkább csak a párkapcsolatra fókuszálnak.
Na már most ez egy nagyon tág vonalakkal ellátott besorolás. Az emberek nagyjából a 3 csoport egyikéhez húzódnak inkább.
Az,hogy a körülötted lévő férdiak többsége egy adott csoportot képvisel nem jelenti azt,hogy mindegyik így gondolkodik.
Legalább is ez az én meglátásom.
Ismerek egy lányt, lassan 10 éve, aki jó fej, aranyos, kedves, és bár nem az a kifejezett álomnő, de szexuálisan rohadtul beindít. De tényleg, ha most jönne egy dzsinn, hogy a világon bárkivel eltölthetek egy éjszakát, akkor ő lenne az.
De valahogy nem tudom elképzelni, mint a barátnőmet, ezért nem is próbálkoztam nála, nem akartam kihasználni. Nagyon sokat törtem már ezen a fejem, de nem tudok rá választ adni, hogy mi hiányzik, de a szexuális vonzalomhoz hozzáadva a személyiségét fülig szerelmesnek kellene lennem belé, valamiért mégsem.
az én szuverén döntésemtől. Le akarom-e magam kötni/ nem akarom magam lekötni.
Nem túl bonyolult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!