Tényleg ilyen kevés kalóriát éget, vagy hibás a kalkulátor?
Figyelt kérdés
meglepett hogy egy "Kalóriaégetés kalkulátorban" 40 perc közepes intenzitású sétát számoltam 4 km-es távra kb. 98 kilóval, (ha úgy veszem hogy 1km-10 perc) és azt írta 216 kcalt éget... reális ez? azért nem lassú sétával néztem mert a felét üresen menném, visszafelé pedig egy nem agyontömött hátizsákkal (bevásárlás összekötve a mozgással.) tehát azért is lep meg mert egy alacsony intenzitású aerobikra is 327 mínuszt ír, míg azt viszonylag egyszerűen megvan, sima sétában meg rendesen elfáradok ha egy ilyen túrát letolok gyalog és úgy tűnik még nem is olyan hasznos2017. nov. 27. 13:29
1/1 anonim válasza:
Tényleg. Én gépen lemértem. Nekem 10 perc, emelkedőn, közepes intenzitással, 50 kcal. Akkor a 40 percre a 216 kcal teljesen reális.
Az aerobicban van ugrálás, ami fárasztóbb, mint a séta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!