Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Le lehet küzdeni a dühöt?...

Le lehet küzdeni a dühöt? Mivel lehetne ösztönözni hogy végigcsináljam?

Figyelt kérdés
Shaun T programját próbálom csinálni de mivel elég nehéz nem mindig tudok mindent megcsinálni.Emiatt elkeseredem.Utána szerettem volna vmi youtube-os videós zumbát csinálni (Shaun T mellett)de egyszerűen képtelen vagyok leutánozni.5x néztem meg egymás után próbálgatva de nem ment.Felmérgelem magam mert anno sokáig aerobioztam és nagyon hamar betanultam egy koreográfiát most meg egy 3 perces tornát nem tudok megtanulni.
2017. nov. 21. 17:14
 1/1 anonim ***** válasza:
Én, amikor egy Kung-fu stílust koppintottam netről, akkor órákon keresztül 2 mp-et néztem a videóból és próbáltam mindig utána csinálni. Valószínűleg most sem tökéletes, de már tudom annyira, hogy harcban lehessen használni. Szóval 5x visszatekerni és megnézni újra, majd elkeseredni, hogy nem megy, az semmi. Majd ha 1 hete csinálod naponta 3 órán keresztül és még mindig nem megy, na akkor lehetsz szomorú. Szóval kitartást és adj magadnak időt.
2017. nov. 21. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!