Milyen kéz- és ujjerősítőket ajánlanátok?
Én úgy tudom, hogy ezek megegyeznek a stresszlabdákkal, de találtam 4000Ft-osat meg 1000Ft-osat is, így hát kissé tanácstalan vagyok. Egy egyszerű stresszlabda is jó erre vagy valami professzionálisabb kellene?
Egyébként azért kellene, mert nagyon gyenge a kezem, ujjaim, csuklóm, alkarom
a sima függeszkedés jó erre.
felkapaszkodsz a húzódzkodóra előtted egy óra és tartod magad 1 perceket 4-5 sorozatot.
tehát akkor lefordítva-
-srácok,léci segítsetek!
-oké fiam segítünk.
-ő.. tudjátok mit,inkább mégsem kell segítség...
akkor ennyi.
akkor a legegyszerűbb otthon is kivitelezhető gyakorlat-
otthoni kivitelben,2 szék egymással háttal 1 méter távolságban.
ráteszel egy seprűnyelet,alámászol,megmarkolod majdnem teljesen nyújtott karral,a derekadat egyenesen tartod,a lábaid a sarkadon és lógsz rajta tartod magad 4x1 percig 2 perces pihenőkkel.
ha jól csinálod égni fognak az alkar izmaid és az ujjaidat alig tudod majd kiegyenesíteni.
A gyakorlattal az a baj, hogy nem lenne rá helyem :/ (meg időm se, de azt még valahogy, ha kilehelem a belem is, talán megtudnám oldani). Elég zsúfolt helyen élek, de azért megpróbálkozom vele.
Utolsó: Igen, én is ilyesmikre gondoltam, de nem tudom, hogy ezek "hatásosak"-e vagy sem... mert hát buszozok napi 2-3 órát, szóval az ilyen hordozható "apróságokra" simán lenne időm utazás közben
Egyébként a kérdésem ezekre az eszközökre irányult volna, elnézést, ha félreérthető voltam.
Egyébként mindenkinek köszönöm!
ki akartam belőle hozni egy-oké hagyjuk,inkább nem csinálok semmit..
szerintem simán benne volt amilyen lusta.
de fa.sz módon belinkelted azt amit nem kellett volna,mert amúgy nem érnek semmit,de a tevékenység illúzióját keltik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!