Van olyan köztetek, aki futott már a szabadban meztelenül?
Figyelt kérdés
Szerintem ugyanis borzasztó jó érzés, de szinte kivitelezhetetlen. Van akinek ez sikerült, főleg rendszeresen?2017. okt. 24. 17:44
11/19 anonim válasza:
Sétáltam, bicikliztem, autóztam. Nagyon jó szabad érzés.
12/19 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék, a hozzászólók között ki a fiú és ki a lány. Gyanítom, sokkal több a fiú. A lányoknak ezért ezt sokkal nehezebb megoldani.
2017. okt. 25. 18:28
13/19 anonim válasza:
Én nyaranta párszor futok meztelenül...
38/N
14/19 anonim válasza:
Aki szeret meztelenkedni, nudizni annak nem okoz gondot, hogy meztelen kell lenni e. Legyen az fiú vagy lány.
15/19 anonim válasza:
Nagyon szeretek futni, és régóta vágytam arra, hogy meztelenül - és tegnap hajnalban sikerült, bár nagy volt a kockázat. Korábban csak a "titkos" meztelenséget tudtam megvalósítani, így hogy nem vettem fel zoknit és néha bugyit - minden más ruha levétele feltűnő lett volna. Van viszont egy futópálya, amit nagyon kevesen használnak, és ahová az utcáról nem lehet belátni. A férjemmel együtt lehetett megoldani - az egyetlen bejáratnál ő volt az "őrszem", amíg én néhány kört futottam. (Mobiltelefonnal a kezemben, hogy az esetleges "veszélyről" azonnal figyelmeztetést kapjak. A futás annyiban nem volt teljesen meztelen, hogy rajtam volt a sportcipő és a sportmelltartó, de a levezető gyalogló körre azokat is levettem. Nagyon jó érzés volt, csak kockázatos - de megérte.
16/19 A kérdező kommentje:
És nem volt nagyon hideg? Fagypontot alig haladta meg a hőmérséklet...
2017. okt. 26. 11:17
17/19 anonim válasza:
De igen, nagyon hideg is volt, bár jól bírom a hideget, ez is nagy nehézség volt - de később még hidegebb lesz, és most volt alkalom rá.
18/19 anonim válasza:
#12-re: Nem mondanám, hogy a lányoknak lehet nehezebb ezt kivitelezni. Férfiként nagyobb az esély, hogy valaki rádhívja a rendőrséget, nőknek inkább örülnek (a pasik).
19/19 anonim válasza:
Én kétszer próbáltam ki, de a meztelen túrázás jobban bejön 😉
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!