Mit sportoljak? 13/l
Valami olyasmit szeretnék amitől "formásodok" kicsit, mert van egy nagyon pici feleslegem a derekamon meg a combomon.
Most úszok de azt hallottam h az szélesíti a vállat és nekem már alapból kicsit széles, szóval heti 4 úszás lehet h nem a leg ideálisabb:/ igazából nem akarok nagyon izmos sem lenni inkább vékony. Ötletek? Előre is köszi a válaszokat😊
Pedig az úszás nagyon jó alakformáló. Az egész testet megmozgatja. Fura, hogy ennyi úszás után felesleg van rajtad. Biztos? Figyelj az étkezésre. Ami meg le van maradva, arra a testrészre dolgozz pluszban az úszás mellett.
Ne aggódj azon, hogy széles lesz a vállad. Nekem nagyon bejönnek a kidolgozott vállú és hátú úszó és kajakos lányok.
A kalóriákra figyelj oda ne arra,hogy mennyit eszem.2000 kalóriánál egyél kevesebbet és jó.Na meg sok fehérjét egyél kevés zsírt.Álíts össze étremdet.
De amúgy is.13 te minek akarsz fogyni???Ha nagyon dagadt lennél megérteném.....Sajnos fiataljainkba ezt a xart nevelte belénk a társadalom.Nézzél kevesebb szennyet a neten TV-t meg egyáltalán ne nézzél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!