Mit sportoljak? 15\L Debreceniek! Ti mit sportoltok?
Üdv!
15 éves lány vagyok, küzdősportolok.
Emellett nagyon szerettem volna röplabdázni! Viszont drága a havi díj és ezt tényleg szívből sajnálom, de nem akarom, hogy a szüleim ennyit fizessenek havonta.
Diákmunkázni jövőre mehetek, nem hiszem, hogy ennyi pénzt meg tudnék keresni.
--------
Olyan sportokat keresek főleg, amelyeket csapatban kell játszani és nem kerülünk fizikai konteksztusba az ellenféllel.
Erre a röplabda tökéletes lett volna.
Az íjászkodás is vonz, de ugye ez egyéni sport, valamint nem sok a mozgás benne.
Ti mit sportoltok?
Ajánlanátok nekem sportokat, egyesületeket itt Debrecenben?
(Lehetőleg max. 8000Ft/hónap havi díjjal.)
Szívesen versenyeznék is.
Ami eszembe jut egyéni/csapat vegyesen ahol nem kerülsz közvetlen kapcsolatba ellenféllel:
evezés, kajak-kenu, úszás, futás, kerékpározás, fallabda, tenisz, gimnasztika, akrobatika
Még jó lehet a baseball: [link]
A sportuszoda és a jégcsarnok kínál egy csomó lehetőséget, ugyanígy az oláh gábor utcai sportcentrum. Szétnézhetsz, kipróbálhatod és érdeklődj ha versenyszerűen szeretnéd csinálni.
Esetleg suliban a testnevelés tanár tud több infót a helyi lehetőségekről, egyetemi sportklubokról bármiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!