Mit tegyek NARANCSBŐR ellen?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, fél éve hagytam abba az aerobicot, egészségügyi problémák miatt. 165 cm vagyok, 55 kiló, de észrevettem, hogy narancsbőrösödik a fenekem és a combom. relatíve, már amennyire egy egyetemist tud, egészségesen élek, semmi gyorskaja, és sómenetsdiétán vagyok évek óta. vízet eleget iszok, cask a sport hiányzik. Mit ajánlatok? valami házitrükk? bevált krém? nem megterhelő, célzott mozdulatsorok? (jah, és nincs pénzem drága beavatkozásokra, masszőr, pakolások, stb... :))2010. máj. 29. 10:09
1/3 clint válasza:
mindenképp nézzél vami krémet, mozdulatsornak pedig lépcsőzz lehetőleg ugy hogy minél magasabb lépcsőfokra lépj...
KErüld az édességeket cukrokat, és a zsírt!!!
2/3 anonim válasza:
Fuss, gorkorizz, biciklizz. A futas szerencsere ingyen van, a gorkori se draga, en 3000ert vettem a Vateran egy hasznaltat, ami uj allapotban van. :)
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, az a baj, hogy a kardio edzéseket hanyagolnom kell. :S
2010. máj. 31. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!