Milyen küzdősportot ajánlanál nekem?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és szeretnék küzdősportra járni. Van egy kb 30 kiló túlsúlyom, nem vagyok túl magas, 155 cm. Mit ajánlotok?2010. máj. 28. 17:16
1/7 anonim válasza:
Mi van a környéken? Nézz körül, sok helyen meg is nézheted az edzést...
Én részemről a kyokaratét imádom :)
21/L
2/7 anonim válasza:
155 centi és 30 kiló túlsúly.hm szerintem húzd össze magad mint egy bowling golyó nézd az ellenséget a bábúnak és tarold le... őszintén ilyen testi adottságokkal először gondolkozz mondjuk egy sporton.pl bicaj,úszás,futás, 2-3 óra naponta úgy is itt a nyári szünet lesz rá időd.
3/7 anonim válasza:
Modern Defendon a technikai edzés előtt,van 1 órás erőssítés,az a neve PT.Ha mindent beleadsz kb 1000-1200 kalória is elég.Az első 3nál majdnem megszakadtam.Sokan csak arra járnak.Sok mindent kipróbáltam,de kondícónövelésre,kalóriégetésre a legjobb.
4/7 anonim válasza:
ajánlom figyelmedbe a barantát :)
nem a legismertebb sport, de az ország több pontján tudsz edzésre járni. Ha kérdésed van, írj privátban,válaszolo :D
15-lány-160cm-50kg
5/7 anonim válasza:
kis alkathoz a tai box az ideális
6/7 anonim válasza:
Wing Tsun Kung-Fu, Capoeira, Ninjutsu, Aikido, Muay Thai Box, Kempo, Ökölvívás, Ju-Jitsu, Ashihara Karate, Birkózás, Krav Maga.
7/7 anonim válasza:
boxolj, azzal fogyni is fogsz, meg csinálhatsz boxot, kickboxot együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!