Fenék és comb formáló feszesítő tornát keresek. Küldenétek olyat, ami bevált nektek?
Figyelt kérdés
Tök jó lenne olyan, ami rövid, minden nap csinálható, max 15 perces gyakorlatsor2017. okt. 4. 17:47
1/4 anonim válasza:
A pihenő napon fejlődsz,így nem igazán logikus a kérdésed.De tessék-Heti 3x mély guggolás félpiramisban 5 sorozat 15,12,10,8,6 ismétlés 5 sorozat és 5 sorozat vádliemelés.Ennyi és atom alsótested lesz fél év alatt ha ropiról,vagy átlagosról indulsz.Ha hájas a kiindulás akkor komolyabb étrend változtatás is kell az eredményért.
2/4 A kérdező kommentje:
Inkább ropi/átlagos vagyok szerencsére. Viszont nem egészen értem, amit írsz. Ki tudnád fejteni jobban, kérlek?
2017. okt. 4. 20:09
3/4 anonim válasza:
Félpiramis-minden sorozatban raksz a rúdra 5 kilót.
Bemelegítés után felraksz a rúdra akkora súlyt amivel éppen csak megy 15 ismétlés guggolás.Elvégzed a sorozatot és felraksz mindkét oldalra a fent lévő súlyok mellé 2.5 kilót,vagyis 5 kilóval lesz nehezebb a következő sorozat.És így tovább minden sorozatban.
4/4 A kérdező kommentje:
Ohh értem! Viszont ez nem annyira otthon végzős dolog. Tudsz mondani otthonra valót esetleg?
2017. okt. 4. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!