Hogyan edzek, gyakoroljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 15 Éves vagyok, kilencedikes, gimis osztályos. Nem vagyok egy izomtest, sőt, eléggé vékony fiú vagyok. Arra gondoltam, hogy elkezdek edzeni egy kicsit, izmosodok egy kicsit. Szeretnék tőletek tanácsokat kérni, egy kis faluban lakom ahol sehol nincs edzésre megfelelő hely, legközelebb Mátészalkán van de az meg 24km. Van e ötletetek, hogyan edzek? Mivel emeljek súlyt például. Nagyon hálás lennék ha írnátok egy két tippet. Ha nem jó témába írtam a kérdést elnézést kérek! Köszönöm szépen!2017. szept. 25. 18:21
1/2 anonim válasza:
Keress saját testsúlyos gyakorlatokat az interneten, pl. fekvőtámasz, húzódzkodás, tolódzkodás, stb. Ezekkel is elég szép eredményeket lehet elérni, ha ügyes vagy. A táplálkozásra is figyelj, sok fehérjét egyél, figyelj, hogy a napi kalóriabevitel megfelelő legyen (ha vékony vagy, valószínű, hogy keveset eszel).
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! Igen, viszonylag keveset eszek. Nem reggelizek általában, délben szoktam megenni a reggelimet amit odarakok magamnak a suliba, hazamegyek és akkor eszek nehéz ételt.
2017. szept. 25. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!