Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen kiegészítő, vagy...

Milyen kiegészítő, vagy szteroid növeli az állóképességet?

Figyelt kérdés

Kérem előre is ne írjanak vérszívó emberek.

Szóval rengeteg edzettem állóképességre, tüdőre. De sajnos versenyen sosem volt elég. Azért is kérdezem,hogy mi féle szteroid van olyan,ami jó állóképességre, ill. tüdőkapacitás növelő hatása is lehet. Nem hülyeséget mondok, mert elvileg a Spiroprent hasonló ilyen szer. Szóval esetleg tudnátok segíteni ebben? nagyon megköszönném. Egyébként MMA versenyzésről van szó.

2017. szept. 21. 23:06
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Én nem akarlak elkeseríteni, de akkor valószínűleg nem edzettél eleget. Fuss még többet, az a legjobb az állóképesség növelésére, illetve az úszás. Egyik nap futsz, másik nap úszol, aztán megint futsz, majd pihi, aztán következő nap rohansz full gázzal, amíg össze nem esel. Aztán pihi. Nekem ezt mondta egyik Taekwondoo edző, hogy heti 1x teljesen szét kell hajtsd magad, aztán másnap pihi. Valami ilyet találj ki. Ha másnak is megy szerek nélkül, akkor neked is mennie kell.
2017. szept. 22. 07:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Szóval az állóképességet lehet aképp is növelni ha kisebb súllyal több gyakorlatot hajtasz végre ( pl 3-4 X 15 ) . Legjobban a kardio / aerob gyakorlatok hozzák meg az általad kívánt áhított állóképesség növekedést .

Én így állítanám össze :

A nap kardio ( ill kisebb súlyokkal való ) edzés

B nap technikai tréning

C Nap Pihenés

2017. szept. 24. 10:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha mindenképp szerhez akarsz nyúlni próbálkozhatsz koffeinnel vagy taurinnal .
2017. szept. 24. 10:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Fussál minimum 5 kilométert, de inkább 8-10 kilométert és nem lesz gond. Kb. 3-6 hónap alatt felhozod magad.
2017. szept. 24. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!