Ez szerintetek megfelelő?
Figyelt kérdés
Pár nappal ezelőtt feltettem egy kérdést, ==> https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek_..
És hogy szerintetek, hogyha ezt írom az edzőmnek:
"Szia! Bocsi a zavarásért! Nem tudom, hogy tudod-e de nálunk a gimiben van ez a plusz tesis dolog. És arról lenne szó, hogy alá tudnád-e nekem írni azt, hogy heti 2 órában járok oda? Persze tudom, hogy most csak egyszer van itt, de én otthon kiszoktam "pótolni" az edzést, csak én ezt magamnak nem tudom igazolni, ezért szeretnélek téged megkérni, hogy aláírnád-e ezt nekem? Nagyon hálás lennék. És bocsánat, hogy itt írom, jobban szeretem az ilyeneket élőben megbeszélni. "
Ez milyen? Mit változtassak rajta? Ez már túl megy egy határon? Vagy még belefér egy ekkora kérés? :/ Szerintetek?
2017. szept. 10. 14:37
2/3 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi :) Te voltál, aki írt a másik kérdésem alá, igaz? ^^
2017. szept. 10. 15:08
3/3 A kérdező kommentje:
Jeeeeejj!! ^-^ azt mondta aláírja :DD
2017. szept. 10. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!