Mit mondjak, hogy el is higgye?
Arról van szó, hogy a sulinkban ha heti legalább 2 órát sportolsz, akkor az ún. "plusz tesi" alól kaphatsz felmentést, ha aláíratsz egy papírt az edződdel, amiben alátámasztja, hogy te bizony min heti 2-szer sportolsz.
Na csakhogy, mivel az edzőm nemrég lett kisgyerekes anyuka, ezért csak heti egyszer szokott lenni egy órában edzés. De én az elmaradt órát otthon kiszoktam "pótolni" egy komplett edzéssel (futás, erősítőgyakorlatok, stb..), csak ezt nem tudja nekem alátámasztani senki, és nem tudom, hogyha ezt elmondom az edzőmnek, akkor hinni fog-e nekem, mivel tényleg semmi bizonyítékom nincs arra, hogy én ezt csinálnám. :/
Viszont a plusz tesin nem tesiznénk hanem táncikálnánk....
És hadd ne mondjam, nincs kedvem még péntekenként egy dupla matek után ott maradni egy 8.órában táncolni :D
Na és akkor szerintetek, ezt hogy fogalmazzam meg, hogy hihető legyen?
Köszi előre is :)
Na jó, tudom nem kellene ennyire izgulnom attól hogy beszéljek vele, de rájöttem, hogy az egészet valószínű messengeren kell vele letárgyaljam (kell valami pecsét is, ezért meg kell kérjem hogy hozza el....)
És most nem tudom hogy mivel kezdjem el a beszélgetést, vagy egyáltalán hogy fogalmazzam meg hogy ne tűnjön úgy mintha csak ki akarnám magamat húzni a plusz tesi alól...
valaki nem szeretné megosztani velem, hogy ő hogy írná ezt le? :S légyszi
Ez milyen? .-.
"Szia! Bocsi a zavarásért! Nem tudom, hogy tudod-e de nálunk a gimiben van ez a plusz tesis dolog. És arról lenne szó, hogy alá tudnád-e nekem írni azt, hogy heti 2 órában járok oda? Persze tudom, hogy most csak egyszer van itt, de én otthon kiszoktam "pótolni" az edzést, csak én ezt magamnak nem tudom igazolni, ezért szeretnélek téged megkérni, hogy aláírnád-e ezt nekem? Nagyon hálás lennék. És bocsánat, hogy itt írom, jobban szeretem az ilyeneket élőben megbeszélni. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!