Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik sport lenne a legjobb?

Melyik sport lenne a legjobb?

Figyelt kérdés
Már egy éve nem sportolok semmit és ez meg is látszik rajtam. Eddig 6 évet balettoztam, de egy évre abbahagytam és most valami mást szeretnék sportolni viszont eddig nem találtam olyat ami jó lenne. Olyat szeretnék ami nagyon átmozgat és segít leadni pár kilót.(Emelett az étkezésre is figyelnék. Viszont a labdasportok szóba se jöhetnek mert azokhoz nincs valami nagy tehetségem,lovagolni nem szeretnék és az úszás meg inkább izmosít mint fogyaszt. Az aerobikon gondolkodtam mert az nagyon intenzív és még érdekelne is de sokan mondják hogy semmiképp se menjek mert tönkre teszi az embert, a melleket és a feneket is. Ez igaz? Esetleg valaki tud valamit ajánlani?

2017. aug. 29. 23:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Zumba?
2017. aug. 30. 00:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Crossfit?
2017. aug. 30. 00:57
 3/4 A kérdező kommentje:
A zumbán én is gondolkodtam a crossfit eddig még nem jött szóba, de Köszönöm
2017. aug. 30. 10:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Versenyaerobicra gondolsz? Hanogen akkor az izuleteidtol tenyleg elbucsuzhatsz, de ghat az élsport nem egészséges. Én aerobikos vagyok, ha elmondod hogy merre laksz, akkor ha gondolod ajanlok egyesuletet, en nagyjabol kepben vagyok hogy kik erosek, hol jok az edzok.

14/L

2017. szept. 22. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!