Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Vélemény a WWE-ről?

Vélemény a WWE-ről?

Figyelt kérdés
Miért mondja mindenki azt, hogy a pankráció csak megvan rendezve? Maximum a magyar pankráció. Szerintem nincs "megrendezve"az, hogy véresre verik egymást lánccal, fémszékkel, és még sorolhatnám.

2017. aug. 28. 16:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért mondja mindenki hogy meg van rendezve mert meg van rendezve. Kamu ütések, meg minden. Persze sok meló van benne, de attól még kamu. Látszik hogy a levegőbe ütnek.
2017. aug. 28. 16:58
 2/14 anonim ***** válasza:
94%

"Miért mondja mindenki azt, hogy a pankráció csak megvan rendezve?"

Mert meg van rendezve.

2017. aug. 28. 16:59
 3/14 A kérdező kommentje:
"Látszik hogy a levegőbe ütnek" hát igen, főleg mikor már ömlik a vér az orrukból, a fejükből, nem?
2017. aug. 28. 17:06
 4/14 anonim ***** válasza:
6 éve fanboyként tarthatom magamat számon, Budapesten is kimentem a WWE adásra. Hidd el nekem, meg van rendezve. Nézz meg egy UFC adást, ott fele annyi ütéstől már vérzik a fejük. Gondolj bele, mióta üt egy embert ki hamarabb, hogyha nagy ünneplések után átdobja a feje fölött, mint egy jobbos ütés? :D Vagy esetleg Cena beadja a Five Knuckle Shufflet?:'D Megjátszott mozdulat az összes :)
2017. aug. 28. 17:52
 5/14 anonim ***** válasza:
Amúgy nagyon durván sok Kung-fu filmet kellett nézned ahhoz, hogy ne lásd, mennyire irreális "bunyó" a pankráció. Menj le egy Box edzésre, légy szíves és akkor látod majd, hogy milyen az igazi bunyó, aztán majd rájössz, hogy tényleg megrendezett a pankráció.
2017. aug. 28. 19:58
 6/14 anonim ***** válasza:

Törődj bele, meg van rendezve. Semmi különbség nincs a magyar és az amerikai pankráció között. A pankráció az pankráció, vagy előre megírt forgatókönyv szerint zajlik. WWE a legismertebb és talán a legszínvonalasabb (utóbbi nem olyan biztos), de attól még megrendezett.

WWE-ről egyébként jó a véleményem, szeretem, de az utóbbi időben kissé lapos, unalmas és vontatottak a történetek.

2017. aug. 28. 21:06
 7/14 anonim ***** válasza:

"ömlik a vér az orrukból, a fejükből"

Orrvérzés lehet véletlen is, meg persze vannak olyan mozdulatok, ahol tényleg fizikailag is megsérülhetnek, de egyébként a vérre vannak más praktikák is. Pl. a ringnél elhelyezett vágó/éles eszközök, direkt erre a célra. De nézd meg a 'A pankrátor" című filmet, és minden világosabb lesz kicsit.

2017. aug. 28. 21:09
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Vegyétek már észre hogy ez egy kamu kérdés :D

Egyszerűen nem létezik, hogy egy ilyen ember, aki elég helyesen és értelmesen ír, ennyire retardált :D

A pankráció meg van rendezve. Tény. Hosszú évek óta minden adást megnézek :)

2017. szept. 4. 16:03
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs megrendezve. Az ott mind komoly hisz egy 160 centis Rey bármikor elver egy 2 méteres big show-t. Aki csak 200 kiló
2017. szept. 5. 14:44
 10/14 A kérdező kommentje:
3 eve nezem a wwe-t, szerintem az nem fake, hogy Brock Lesnarnak van egy fogasa amivel eltudja torni a masiknak a karjat.
2017. szept. 5. 16:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!