Miért mondja mindenki azt, hogy a pankráció csak megvan rendezve? Maximum a magyar pankráció. Szerintem nincs "megrendezve"az, hogy véresre verik egymást lánccal, fémszékkel, és még sorolhatnám.
Azért mondja mindenki hogy meg van rendezve mert meg van rendezve. Kamu ütések, meg minden. Persze sok meló van benne, de attól még kamu. Látszik hogy a levegőbe ütnek.
2017. aug. 28. 16:58
2/14 anonim válasza:
"Miért mondja mindenki azt, hogy a pankráció csak megvan rendezve?"
Mert meg van rendezve.
2017. aug. 28. 16:59
3/14 A kérdező kommentje:
"Látszik hogy a levegőbe ütnek" hát igen, főleg mikor már ömlik a vér az orrukból, a fejükből, nem?
2017. aug. 28. 17:06
4/14 anonim válasza:
6 éve fanboyként tarthatom magamat számon, Budapesten is kimentem a WWE adásra. Hidd el nekem, meg van rendezve. Nézz meg egy UFC adást, ott fele annyi ütéstől már vérzik a fejük. Gondolj bele, mióta üt egy embert ki hamarabb, hogyha nagy ünneplések után átdobja a feje fölött, mint egy jobbos ütés? :D Vagy esetleg Cena beadja a Five Knuckle Shufflet?:'D Megjátszott mozdulat az összes :)
2017. aug. 28. 17:52
5/14 anonim válasza:
Amúgy nagyon durván sok Kung-fu filmet kellett nézned ahhoz, hogy ne lásd, mennyire irreális "bunyó" a pankráció. Menj le egy Box edzésre, légy szíves és akkor látod majd, hogy milyen az igazi bunyó, aztán majd rájössz, hogy tényleg megrendezett a pankráció.
2017. aug. 28. 19:58
6/14 anonim válasza:
Törődj bele, meg van rendezve. Semmi különbség nincs a magyar és az amerikai pankráció között. A pankráció az pankráció, vagy előre megírt forgatókönyv szerint zajlik. WWE a legismertebb és talán a legszínvonalasabb (utóbbi nem olyan biztos), de attól még megrendezett.
WWE-ről egyébként jó a véleményem, szeretem, de az utóbbi időben kissé lapos, unalmas és vontatottak a történetek.
2017. aug. 28. 21:06
7/14 anonim válasza:
"ömlik a vér az orrukból, a fejükből"
Orrvérzés lehet véletlen is, meg persze vannak olyan mozdulatok, ahol tényleg fizikailag is megsérülhetnek, de egyébként a vérre vannak más praktikák is. Pl. a ringnél elhelyezett vágó/éles eszközök, direkt erre a célra. De nézd meg a 'A pankrátor" című filmet, és minden világosabb lesz kicsit.
2017. aug. 28. 21:09
8/14 anonim válasza:
Vegyétek már észre hogy ez egy kamu kérdés :D
Egyszerűen nem létezik, hogy egy ilyen ember, aki elég helyesen és értelmesen ír, ennyire retardált :D
A pankráció meg van rendezve. Tény. Hosszú évek óta minden adást megnézek :)
2017. szept. 4. 16:03
9/14 anonim válasza:
Nincs megrendezve. Az ott mind komoly hisz egy 160 centis Rey bármikor elver egy 2 méteres big show-t. Aki csak 200 kiló
2017. szept. 5. 14:44
10/14 A kérdező kommentje:
3 eve nezem a wwe-t, szerintem az nem fake, hogy Brock Lesnarnak van egy fogasa amivel eltudja torni a masiknak a karjat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!