Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet kocka hasam?...

Yorki01 kérdése:

Hogyan lehet kocka hasam? Többi lent

Figyelt kérdés
13 éves vagyok 51 kiló és 167 cm.Elég vékony vagyok. A testzsír%-om 15. Otthon milyen feladatokat tudnék csinálni? Miket egyek és miket ne? És mennyi idő alatt tudom elérni azt, hogy csak halványan látszódjanak a kockák? (A kerítéssel és & 'túl fiatal vagy válaszokkal hagyjatok légyszíves) A válaszokat előre is köszönöm

2017. aug. 27. 02:15
 1/8 Bihar Valatonon válasza:
Ehhez még fiatal vagy, és amúgy nem mindenki genetikailag alkalmas a kimondott kockahasra...Táplálkozz egészségesen, és sportolj de külön még fölösleges a "gyúrás"
2017. aug. 27. 02:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Igaz írtad, hogy hagyjunk a "fiatal vagy" válaszokkal, de ettől függetlenül még ez az igazság. Ennyi idősen még a tejes testmagasságodat sem érted el, nemhogy elég fejlett izomzatod legyen. Lehet, hogy ki tudnád magad gyúrni hogy látszódjanak kockák, de igazából teljesen fölösleges, mert jó pár évig még folyamatosan változni fog a tested. Inkább egyél sokat, változatosan, igyál sok vizet, aztán pár év múlva visszatérhetsz a kérdéshez.
2017. aug. 27. 03:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszolók megértését...
2017. aug. 27. 04:39
 4/8 anonim válasza:
MIert lennel fiatal ahhoz hogy csinalj nehany felulest vagy hasprest? Az en fiam is pontosan 13 eves, sportol, teniszezik, es melle csinal minden este 100 felulest. Ettol nem fogsz meg megallni a novesben. Ennyit te is megtehetsz. Amugy o magasabb mint te (170 cm) es vekonyabb is, de latszanak a hasan halvanyan a kockak.
2017. aug. 27. 05:08
 5/8 Bihar Valatonon válasza:
Ahhoz fiatal, hogy a mit egyen meg mit ne dolog, közre játsszon, főleg, ha nem hízékony akkor semmi különlegesebb étrendre nincs szükség...ha tetszik neki, meg ha nem akarta hogy benne legyen a válaszba, de ez az igazság....16 éves kortól van kb amikor már ha esetleg nem úgy fejlődik a test, ahogy ő az szeretné, lehet "befolyásolni" a testsúlyt meg az alkatot...
2017. aug. 27. 05:44
 6/8 anonim válasza:
41%

Nem ertem miert lenne egy 13 eves a sporthoz fiatal? En 8 eves korom ota sportoltam - ma 40+ vagyok es no - tornaztam, kajakoztam, vivtam, majd karateztam 18 eves koromig, kb ebben a sorrendben. Es napi szinten nyomtuk az edzesesn a fekvotamaszokat, feluleseket, senki nem mondta hogy ez artana. Most is latszik az alakomon. A multkor a korzeti orvosom megalapitotta hogy nagyon jol fejlett izmaim vannak a koromhoz kepest, en pedig mondtam neki hogy pedig nem sportolok kulonosebben mar, jogazgatok de annyi. Az orvos azt felelte hogy a gyerek es serdulokorban kiepitett izom egy eletre szol, ezert van az hogy sokat hiaba probalnak mar felnottkent izmot epiteni, vagy legalabbis nagyon nehez egy bizonyos kor utan.

Aki meg azt tanacsolta hogy 13 evesen ne sprotoljon csak egyen, hat bocsanat, de butasagot mondott. Meg kell nezni a mai tizeneves vagy gyerek generaciot, tobbseguk ul a szamitogep elott es eszik, hogy neznek ki?

Kerdezo! Nyudogtan sprotoljal amit szeretnel, es erositheztsz is melle.

2017. aug. 27. 08:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha elég alacsony a testzsírszázalékod fognak látszódni a kockáid halványan, ha mellé szedsz fel izmot akkor deffiniáltabb lesz sokkal.
2017. aug. 27. 11:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem azért, de én nem azt mondtam, hogy ne sportoljon. Azt mondtam, hogy gyúrás szinten felejtse el a dolgot, mert feltételezem nem csak simán sportolni akar, mert akkor nem lenne fontos, hogy most kocka e a hasa, vagy sem... Az evést pedig úgy értettem, hogy egyen egészségesen, ne csokin csipszen éljen, hanem egyen változatosan, sok gyümölcsöt, stb... Sportolni meg nyilván sportoljon, de ahogy már írtam, itt biztosan nem erről van szó.
2017. aug. 28. 02:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!