Hogyan lehet kocka hasam? Többi lent
Nem ertem miert lenne egy 13 eves a sporthoz fiatal? En 8 eves korom ota sportoltam - ma 40+ vagyok es no - tornaztam, kajakoztam, vivtam, majd karateztam 18 eves koromig, kb ebben a sorrendben. Es napi szinten nyomtuk az edzesesn a fekvotamaszokat, feluleseket, senki nem mondta hogy ez artana. Most is latszik az alakomon. A multkor a korzeti orvosom megalapitotta hogy nagyon jol fejlett izmaim vannak a koromhoz kepest, en pedig mondtam neki hogy pedig nem sportolok kulonosebben mar, jogazgatok de annyi. Az orvos azt felelte hogy a gyerek es serdulokorban kiepitett izom egy eletre szol, ezert van az hogy sokat hiaba probalnak mar felnottkent izmot epiteni, vagy legalabbis nagyon nehez egy bizonyos kor utan.
Aki meg azt tanacsolta hogy 13 evesen ne sprotoljon csak egyen, hat bocsanat, de butasagot mondott. Meg kell nezni a mai tizeneves vagy gyerek generaciot, tobbseguk ul a szamitogep elott es eszik, hogy neznek ki?
Kerdezo! Nyudogtan sprotoljal amit szeretnel, es erositheztsz is melle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!