Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek mennyire jön be...

Fiúk! Nektek mennyire jön be ha egy lány kocka?

Figyelt kérdés
Ezt ugybértem hogy nagyon sok videojátékkal játszom képes vagyok egesz nap azt nyomni. De emellett nagyon állatbarát, "farmer", és kitűnő tanuló vagyok, szóval gáz ez a kockaság lányoknál a mai világában? 14 vagyok

#lány #kocka #gáz -e
2016. júl. 13. 23:52
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Ha még jól is néz ki, akkor eléggé.
2016. júl. 13. 23:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kizáró ok, és ha hasonló játékokkal kockul, mint én, előny is lehet.
2016. júl. 13. 23:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Neked kell hogy gáz legyen hogy nincs életed, csak a virtual reality. Ha neked nem gáz akkor szerintem másoknak sem.
2016. júl. 14. 00:07
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy lány létemre mennyire lesz számodra hasznos a válaszom,hogy inkább fiúknak szól de azért leírom a tapasztalataimat :D

Ilyen kifejezéseket hogy kocka vagy gamer én ugyan nem szoktam használni,nem szeretek bekategorizálni úgy igazán embereket,de az én környezetemben egész jól eltudok beszélgetni fiúkkal 1-2 játékról,inkább lányok körében tapasztalom hogy ez kevésbé kedvelt mert volt olyan lány ismerősöm aki már elkönyvelte hogy életem sincs,dehát ő biztos jobban tudja :D De fiúk körében úgy ahogy én látom ha nem is plusz pont,de jókat lehet beszélgetni ezekről,megvitatni egy-egy játékot.Csak figyelj arra hogy mellette másra is szakíts időt,mert gyorsan eltelik az a 6-8-10 óra is gép előtt,nekem is volt olyan hogy mondjuk elkezdtem a Tomb raidert reggel és délután néztem hogy kicsit elrepült az idő :D De ha mellette jól tanulsz,foglalkozol mással is (meg ugye a testmozgás) akkor hobbinak tökéletesen elmegy ez,csak tudni kell a mértéket :)

2016. júl. 14. 00:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Én ismertem egy ilyen lányt. Kb olyan széles volt, mint amilyen magas. Nem volt teljesen kocka alakú, de nagyon hasonlított rá.
2016. júl. 14. 07:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon. De azért jól is játsszon, és ne rédzseljen. :D
2016. júl. 14. 08:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha fordít rám is időt, és a randi neki nem a Summoner's Riften van :D
2016. júl. 14. 08:48
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tök jó amúgy, és egyáltlán nem gáz, meg a másik kettő is tök jó :)

Overwatchra ha gondolod mehetnénk :)

2016. júl. 14. 09:26
 9/10 A kérdező kommentje:

Nem vagyok dagadt. 160cm 48kg

2016. júl. 14. 13:48
 10/10 Inessential ***** válasza:
Ha tudja nélkülözni a játékot, amikor kell, akkor nincs vele gond.
2016. júl. 15. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!