Fiúk! Nektek mennyire jön be ha egy lány kocka?
Nem tudom hogy lány létemre mennyire lesz számodra hasznos a válaszom,hogy inkább fiúknak szól de azért leírom a tapasztalataimat :D
Ilyen kifejezéseket hogy kocka vagy gamer én ugyan nem szoktam használni,nem szeretek bekategorizálni úgy igazán embereket,de az én környezetemben egész jól eltudok beszélgetni fiúkkal 1-2 játékról,inkább lányok körében tapasztalom hogy ez kevésbé kedvelt mert volt olyan lány ismerősöm aki már elkönyvelte hogy életem sincs,dehát ő biztos jobban tudja :D De fiúk körében úgy ahogy én látom ha nem is plusz pont,de jókat lehet beszélgetni ezekről,megvitatni egy-egy játékot.Csak figyelj arra hogy mellette másra is szakíts időt,mert gyorsan eltelik az a 6-8-10 óra is gép előtt,nekem is volt olyan hogy mondjuk elkezdtem a Tomb raidert reggel és délután néztem hogy kicsit elrepült az idő :D De ha mellette jól tanulsz,foglalkozol mással is (meg ugye a testmozgás) akkor hobbinak tökéletesen elmegy ez,csak tudni kell a mértéket :)
Szerintem tök jó amúgy, és egyáltlán nem gáz, meg a másik kettő is tök jó :)
Overwatchra ha gondolod mehetnénk :)
Nem vagyok dagadt. 160cm 48kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!