Lányok! Számít az valamit ha valakinek kocka hasa van és jó testalkata?
Én jobban szeretem azokat a fiúkat, akiknek csak kicsi izmuk van, nem szeretem a nagyon izmos egyéneket.
Inkább a sovány, magas srácok jönnek be ^_^
Ugyan, aki a csak belső számít szöveggel jön, az baromi álszent :) Ha a küslejében nem fog meg semmi, ott ette meg a fene az egészet.
Kérdésre válaszolva: nem kell egy kigyúrt alkat meg 8 kocka a hason, de ne rezegjen rajta a háj, legyen minimálisan igényes önmagára, ha már mondjuk nem sportol aktívan, ne legyen rajta lényegesen több plusz kiló. Szóval legyen egy átlagos testalkata legalább.
ez "a belső számít, nem a külső" csak azért lett kitalálva, hogy legyen mit mondani, ha nem akarunk valakit megsérteni... az utcán, a környezetetekben hány szép lánynak van kövér, vagy ronda pasija, vagy hány helyes srácnak kevésbé aranyos barátnője???? nem soknak... vannak kivételek, de a külső is fontos, ha valaki nem vonzó, azzal nem tudnál úgy együtt lenni se, mert nem lenne vonzó számodra... állatvilágban is így van, pl. madarak színesebb tollút választják
igen, fontos a külső és izgató a kocka has a legtöbb lánynak. nekem is bejön, de nem feltétel, ha kicsit izmosabb, vékony, lapos hasa és valamennyi mellizma van, akkor már nekem bejön. ha valaki szétfolyik, mert lusta tenni az alakjáért, az felvehet bármi divatos ruhát, akkor se takarja el a valóságot és nem fog bejönni...
Én egy mások szerint is elég "jó testű" férfi vagyok és tapasztalatból mondom, hogy a lányok ezt leszarják, viszont én nem is emiatt csinálom.
Azt, hogy mi kell nekik nem tudom, rám még csak csúnyácskábbak startoltak akik nem tetszettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!