Lányok! Számít az valamit ha valakinek kocka hasa van és jó testalkata?
Figyelt kérdés
Igen, tudom hogy a belső számít nem a külső, de mégis megszeretném tudni hogy nálatok ez mennyivel számít.2015. dec. 30. 03:29
11/14 anonim válasza:
Kérdező! Ne is a csajok miatt csináld hanem magad miatt! Király csávó lehetsz a leírtak alapján. Mindent bele! :)
12/14 A kérdező kommentje:
Nem a csajok miatt csinálom :) , jó bevallom azért egy nagyon kicsi részt azért is. És igen, sokak szerint nagyon cuki vagyok és már sok barátnőm lehetett volna de nekem nem kell ilyen összevissza szedett kapcsolat aminek szinte semmi értelme mert nincs benne érzés. De van 1 lány akiért megtennék akár mit, és ez miatt nem lennék mással teljes szerelemben.
2015. dec. 30. 22:06
13/14 A kérdező kommentje:
Hasamat nem mutogatom :) De a koromat megmondom :) 16 vagyok
2015. dec. 30. 22:07
14/14 anonim válasza:
Abszolút hidegen hagy,egyaltalan nem izgato szamomra a kockahas,nem tudom mi olyan izgato benne mas noknek. En a picit husibb pasikat szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!