Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy nőhetett ilyen nagyra a...

Hogy nőhetett ilyen nagyra a vádlim hosszútávfutóként?

Figyelt kérdés

Hosszútávfutok hobbi szinten már hat éve, és csak most tűnt fel, hogy milyen hatalmas vádlim lett. Ha nem feszítem be, akkor is nagyon látszik. Többen kérdezték már, hogy sprinter vagyok-e, vagy gyúrok-e rá. Nme értem hogy lehet ez,hiszen a hosszú táv csak egy darabig izmosít, majd utána szálkásít, tehát nem nő az izom nagy mértékben. Vagy ez szerencsés genetika?

Nem fog hátráltatni ez a (egyébként nem olyan sok) plusztömeg? 22F

2010. máj. 25. 14:26
 1/3 A kérdező kommentje:
Egyébként pipaszár vékony volt, amikor futni kezdtem.
2010. máj. 25. 14:28
 2/3 anonim ***** válasza:

milyen terepen futsz? Mert ha dombon fel,vagy vegyesen akkor még jó hogy nagyon megizmosodik,hiába futsz hosszútávot.

Egyébként szerintem nem hátráltat semmiben,és örülj neki ,hogy szép izmos lett. A pipalábszár csúnya

2010. máj. 26. 11:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem a foci miatt lett nagyon izmos, lényegében egyezik az esetünk. Mivel anno alsóbb osztályokban játszottam, a gyenge pályák göröngyösek, dombosak voltak, így történhetett meg.
2010. máj. 26. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!