Nektek ki a KEDVENC sportolotok es MIERT?
Szilágyi Áron vívó az egyik kedvencem, mert amellett, hogy kétszeres olimpia bajnok, szerintem rendkívül intelligens is.
Nagyon szimpatikus az úszók közül Cseh László és Chad le Clos is.
A focistáknál a magyarok közül Szalai Ádám, külföldiek közül Frank Lampard és Robert Lewandowski a kedvencem.
Zlatan Ibrahimovic. Hatalmas forma, olvastam az életrajzát is, nézem az interjúit, csomó meccsét is megnéztem (pedig amúgy nem nagyon szeretem a focit).
Magyarok közül Hosszú Katinka. Hatalmas respekt az erőfeszítéseiért, a hozzáállásáért, és emellett emberként is nagyon szimpatikus, jó a stílusa (és végre egy magyar sportoló, akinek egészséges önértékelése van).
Mivel amatőr módon érdekel a testépítés, még Toldi Zsuzsit emelném ki. A jó genetika mellett nagyon szépen dolgozta ki a testét, éppen megtalálta a határt "nagyon izmos" és a "még nem férfias" között. Bár nem kokszolok, úgyhogy nekem olyan izomzatom sosem lesz, de hasznos tanácsokat ad és jó gyakorlatokat szokott mutatni. Ráadásul nagyon eredeti a személyisége :)
24/l voltam
Kádár Tamás: egyszerűen csak mert. Nagyon jó
Gróf Dávid: emberség, kitartás, tehetség. Három szóban
Herjeczki Kristóf: nem sokan játszanak nb1-ben úgy, hogy másfél évvel ezelőttig az sem volt biztos, hogy túléli-e az agydaganatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!