Szertorna tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék elkezdeni szertornázni, viszont fogalmam sincs, hogy milyen is ez. Nincs ismerősöm aki tudna mesélni a tapasztalatairól, úgyhogy tőletek szeretnék segítséget kérni. Köszönöm előre is.:) 13/L2017. aug. 20. 18:40
1/3 anonim válasza:
Szia
Először is már elkéstél... Maximum valami hobbi helyre tudsz lemenni megsérülni az alapok és az oktatás hiánya miatt.
Másodszor NE. Nézd meg a Fehér tenyér című filmet. Ha nem is annyira húzós a helyzet ma már, de a lelki terror változatlan. Ez a sportág sajnos egy daráló ami elveszi a gyerek korodat és kikészít mentálisan.
2/3 anonim válasza:
Én 4 éve 11 évesen kezdtem el de abba hagytam, mert a suli melett nem ment mert most voltam 8.os ! De én nagyon szerettem ! Nagyon jó sport !! Én csak jókat tudok mondani róla !!
3/3 anonim válasza:
Szia! Én kB 2 éve tornázom nem verseny szerűen és nagyon szeretem. Ha találsz egy helyet ahol így edzenek akkor nyugodtan bele kezdhetsz. Sokszor hallom amikor hívok valakit hogy : "De én nem tudok szaltózni!" Meg hogy "nem tudok kézen állni" De azért mész oda hogy megtanuld. Ez se tántorítson el. Mostanra eljutottam egy olyan szintre hogy e nélkül élni se tudnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!