Kiviviki kérdése:
Home Made Asia? Többi lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok,tudtommal nagyon sok k-popper van Kecskeméten és környékén..Már réhóta azon gondolkozok hogy Kecskeméten hogyan lehetne egy olyan csapatot kialakitani mint a Home Made Asia?Nemtudom hogy nekik hogy megy ez az egész,menedzser vagy valami támogató kéne..Remélem értitek mire akarok kilyukadni...Szenvedélyem a tánc de inkább k-pop táncokat szeretnék előadni mint az ilyen tömegebb JustinBieber-es dalokat..A válaszokat/felajánlásokat előre is köszi!:)2017. aug. 19. 19:55
1/1 anonim válasza:
Hát sajnos pont nem Kecskeméti vagyok, de 2 barátnőmmel pont most fogunk kezdeni egy ilyen kis "csapatot".. youtube-ra akarunk kpop táncos videókat feltenni, igen elég gyerekes de van táncos múltunk és elég jól megy, mellesleg kapcsolatok miatt lenne jó helyszín és profi kamerás venne minket..
Hát én neked csak az Army Amino nevű alkalmazást tudom ajánlani, ott vannak magyarok is és remélem össze tudsz majd szedni emberkéket c:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!