Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportot nem késő...

Milyen sportot nem késő elkezdeni 15 évesen?

Figyelt kérdés

Eddig 9 évig kung fuztam de abba szeretném hagyni ,mert egyszerűen utálom.. fizikai erőnlétem jóval átlagon felüli, kézügyességem van, nunchakuztam , szabályáztam és box is volt mellette​. Csak küzdő sportot lehet elkezdeni? Mert ezekhez már nincs kedvem. Kondit kihagyom, köszönöm az érveket mellette ,de nem érdekel.

Várom a sportokat :) ja és elég kevés lehetőségem van ,mert nem egy nagyvárosban lakunk s nem tudok bejárni máshova

2017. aug. 18. 18:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Mik a lehetőségeid?
2017. aug. 19. 13:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Én csak küzdősportot tudok neked ajánlani.

Karatét bármikor elkezdheted, vannak akik 40 év fölött kezdik el és még akkor is versenyre járhatnak!

De ez csak a versenysportokra igaz.

Ha versenyezni nem szeretnél, csak hobbi szinten, akkor lényegében bármit elkezdhetsz. :DD

2017. okt. 30. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!