Mit sportoljak? Surgos
Figyelt kérdés
12/l
Ilyen teren egyaltalan nincs onbizalmam,par rossz elmeny miatt.8 evet tancoltam,de az utobbi 2 evet a szuleim eroltettek,tehat szenvedes volt.Mondtam,hogy elmegyek futni.DE.Mindig azzal jonnek,hogy telen a -10 fokba,hogy futok,meg az esoben,stb.Mpndtam,hogy akkor otthon tornazok.De az se jo,mert kozossegben kell lennem,stb.Vizi,labdas,kuzdosportok nalam kilove.Nagyon ketsegbe vagyok esve,mert mindig ez a tema otthon.Amugy uszni elmennek,de nem engednek egyedul plusz"akkor mar jarjak edzohoz,tarsasagba".
segitsetek!
legyszi!
2017. aug. 13. 21:24
1/5 anonim válasza:
Ha van lehetőség próbálj ki minél több sportot, aztán csak megtalálod azt amit éveken át tudsz űzni. Ha meg megunod sose késő valami újat elkezdeni.
2/5 anonim válasza:
Vívás? Kosárlabda? Ne legyél antiszociális, én sem szeretem az embereket, de egy kis közösséget meg lehet szokni. Szóval nyugodtan menj csak el egy küzdősport edzésre. ;)
4/5 anonim válasza:
Lovaglást ajánlom, ha szereted állatokat. (Sajnos ez kicsit pénzes sport, de nagyon élvezetes.)
Bicikli még egy jó választás lehet.
5/5 anonim válasza:
Vesd fel nekik a tandemugrás ötletét
Egyből vissza könyörgik a futást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!