Mit sportoljak?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és lány. 5 évig lovagoltam. Kézilabdás tömegsportra továbbra is járok, de utálom a csapatot. Érdekel a foci, járnék edzésre, aztán ha vinnének, akkor meccsekre is, de félek a sérülésektől. Futni azt fogok, de mintha nem lenne ez nekem elég :/2017. júl. 30. 22:29
1/6 anonim válasza:
Attódl függ. Milyen lehetősègeid vannak? Ha van uszoda mondanám hogy ússz. De ha van tó/folyó akkor kajakozz/kenuzz (jó igaz ezt csak azèrt írom mert èn kenuzok). A focinál tèlleg van esèlyed sèrülèsre az tőledd függ hogy kockáztatsz-e. De a jóga nagyon jó sport. Nehèz de sokmindent hallottam róla. Bár az lehet kicsit mèg durva lenne. Ennyit tudtam ajánlani. 13f
2/6 A kérdező kommentje:
Hozzá tenném, hogy szemüveges vagyok, úgyhogy azzal még veszélyesebb lenne focizni :( Ha meg le veszem, nem látok jól
2017. júl. 30. 22:36
3/6 anonim válasza:
Te sztem inkább csak nèzed a focit mint játszod
4/6 anonim válasza:
Jégkorong. Az biztos eleg lesz. Es meg meccsek is vannak. Tuti sport. Sok mindent erosit😊. 14/F
6/6 A kérdező kommentje:
Hát, nemrég indultam futni semmi kedvvel... Az utca végéig jutottam :/. A lovagláshoz volt kedv, de elment, meg hát egy videó nyomott hagyott bennem: https://www.youtube.com/watch?v=5VKk90NyjOM. Csapat sport is érdekel, a jégkorong nem annyira jön be, mert nehezebben megy a korizás is.
2017. aug. 1. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!