Ilyen súllyal mit sportoljak?
Figyelt kérdés
95 kilóval érdemes újra elkezdeni kocogni? Vagy csak tönkreteszi az ízületeimet, és inkább elliptikus tréner és lépcsőzés legyen kezdetnek? Lány vagyok, korábban rendszeresen mozogtam, de különböző okok miatt abbahagytam és csúnyán felszaladtak a kilók. Ha csak beszólni szeretnél, keress más kérdést. Köszi a válaszokat.2017. ápr. 17. 11:59
1/11 anonim válasza:
Ha jól csinálod, nem teszed tönkre. Azaz szakboltból (!!!!!) futócipő, és Monspart Sarolta futóedzés-programja. Jará.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nike Zoom Winflo 2-m van, az jó?
2017. ápr. 17. 12:17
3/11 anonim válasza:
Valószínüleg nem.
A megfelelő cipő azt jelenti, hogy futóboltban választják ki neked a lábad, a mozgásod és az alapján, hogy milyen talajon fogsz futni.
4/11 anonim válasza:
95 kilo? Es hany cm magas? Nehez megitelni, hogy mekkora a felesleg, de ha sok, akkor bolcsebb lenne kezdetben biciklizni vagy uszni, vagy gepen lepcsozni, felfele gyalogolni, ezek mind kimeletesebbek az izuleteiddel.
A szakboltban egyetertek az elozoben annyira, hogy erdemes ott kiprobalni a cipot, de vasarolni kizarolag netrol, kulfoldrol erdemes, altalaban 30%-al olcsobb, mint itthon, lasd idealo.de-t peldaul.
5/11 A kérdező kommentje:
170 cm. Főleg combra és fenékre híztam.
2017. ápr. 17. 13:17
6/11 anonim válasza:
Kezdetben hanyagolnam a futast, vannak kimeletesebb mozgasformak is. Illetve a kajara figyelnek, kialakitnai egy etrendet, amit hosszu tavon tartani fogsz, napi 5x kis adag, kerulni feher lisztet, zsiros, voros husokat, cukrot, gyumolcsbol kevesebbet, sokkal tobb zoldseget, teljes kiorlesu dolgokat, csirkehus bor nelkul, hal, stb.
7/11 anonim válasza:
Ja es minden nap 1 ora seta sport mellett!
8/11 A kérdező kommentje:
Igen, az étrendet is változtatom. Ha már latom, h javult az állóképességem és picit slankabb leszek, az elég motiváló lenne. Ha nem látom a változást, sajnos hajlamos vagyok visszatérni az egészségtelen életmódhoz. Amúgy kb. ekkora vagyok most: [link]
2017. ápr. 17. 13:32
9/11 anonim válasza:
Hat van benned anyag rendesen :\, sok sikert a fogyashoz!
10/11 anonim válasza:
Nyugodtan futhatsz, nem lesz gond. Szakboltban válassz cipőt, és menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!