Mi szükséges 1 erős ütéshez?
Figyelt kérdés
Most arra gondolok hogy gyors és fájdalmas nagy ütést milyen izmokkal és milyen módon lehet elérni?Kellenek hozzá nagy izmok,és milyenek?2010. máj. 23. 20:05
11/15 A kérdező kommentje:
De hogyha valaki fizikailag erősebb a másiknál fél fejjel nagyobb meg nehezebb is és izmosabb akkor csak nagyobbat üt nem?
2010. máj. 24. 10:30
13/15 A kérdező kommentje:
Erre voltam kíváncsi kössz
2010. máj. 24. 13:03
14/15 anonim válasza:
az mondjuk lényegtelen, hogy magasabb.
haverokkal szoktunk zsibbasztósat szórakozni én 165 cm törpe vagyok, ők 188 körüliek meg kicsivel alatta min 175 cm.persze a törpeségemhez társúl egy alapból 40-41-es kar. az ő ütésüket meg se érzem szinte. amikor én odavágok egyet akkor benevetnek a fájdalomtól és legalább fél óráig simogatják magukat. ha van bennem 1-2 sör is és úgy poénkodunk, akkor meg bekönnyeznek akkorát ütök.
15/15 A kérdező kommentje:
Jó de általában 1 magasabbnak hosszab a karja meg nagyobbak a tesrészei nagyobbat üt.Az már ha neekd 41es karod van...
2010. máj. 30. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!