Lehetséges 3 hét alatt kerekebb popsi?
Valamivel kerekebb lesz, azaz látszódik majd egy kis változás, de nem hiszem, hogy 3 hét alatt olyan egetrengető történés következne be.
Én a guggolást tudom, mint jó módszert, ajánlani tudom, hogy elsőre csak simán csináld, utána kézisúlyzókkal, egyre nehezebbekkel.
Ezt úgy heti 2-3-4 alkalommal, rendszerenként 25-40x csináld, ha nincs mellette más gyakorlatod (ilyenkor nyílván elég kevesebbszer).
Abban tudnátok tanácsot adni, hogy a kedvesem szülés után kiszélesedett,lehet-e tenni valamit az ügyben?
Nem úgy értem, hogy meghízott, maradt ugyanúgy 167/52, hanem, hogy a csípőcsontja kiszélesedett. Ehhez képest pedig a feneke maradt ugyanakkora, profilból így is jó, de hátulról laposabbnak tűnik
A kérdésem, hogy lehet-e elérni eredményt valamilyen módszerrel, hogy a szélesebb csontozathoz gömbölyödjön a popsi, vagy reménytelen, ilyen marad végleg ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!