Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehetséges 3 hét alatt kerekeb...

Lehetséges 3 hét alatt kerekebb popsi?

Figyelt kérdés
ha igen, milyen gyakorlatokat kéne elvégeznem?
2010. máj. 23. 19:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Valamivel kerekebb lesz, azaz látszódik majd egy kis változás, de nem hiszem, hogy 3 hét alatt olyan egetrengető történés következne be.

Én a guggolást tudom, mint jó módszert, ajánlani tudom, hogy elsőre csak simán csináld, utána kézisúlyzókkal, egyre nehezebbekkel.

Ezt úgy heti 2-3-4 alkalommal, rendszerenként 25-40x csináld, ha nincs mellette más gyakorlatod (ilyenkor nyílván elég kevesebbszer).

2010. máj. 23. 19:14
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ, még írjatok
2010. máj. 23. 19:18
 3/5 anonim ***** válasza:
talán,de ne számíts nagy változásra
2010. máj. 23. 19:22
 4/5 anonim ***** válasza:
lesz változás,de azért 3 hét az nem tul sok idő.guggolást én is ajánlom,és ami nagyon jót tesz még az a sok kicsi lábemelés hátrafelé felfele irányban.(négykézláb pózba menj le,és váltott lábbal 4x20)
2010. máj. 23. 20:01
 5/5 anonim válasza:

Abban tudnátok tanácsot adni, hogy a kedvesem szülés után kiszélesedett,lehet-e tenni valamit az ügyben?

Nem úgy értem, hogy meghízott, maradt ugyanúgy 167/52, hanem, hogy a csípőcsontja kiszélesedett. Ehhez képest pedig a feneke maradt ugyanakkora, profilból így is jó, de hátulról laposabbnak tűnik

A kérdésem, hogy lehet-e elérni eredményt valamilyen módszerrel, hogy a szélesebb csontozathoz gömbölyödjön a popsi, vagy reménytelen, ilyen marad végleg ?

2010. máj. 26. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!