Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen gördeszkám legyen elsőre?

Milyen gördeszkám legyen elsőre?

Figyelt kérdés

Még kicsi voltam, amikor a bátyámnak volt egy régi nyomi deszkája, soha sem tudtam vele megmozdulni. Most valahogy megtetszett a gördeszka, és szeretnék venni egyet. Azt olvastam, hogy az sem mindegy, hogy már deszkáztam-e vagy nem. Igazából nem deszkáztam, tehát nekem olyan kellene, ami tanulásra jó, de viszonylag profi. Olvastam street, popsicle és trükk elnevezést is ezekre. Milyen kellene nekem, ami nem is túl drága, kb. 30 000 Ft alatti?

28/f

2017. júl. 30. 19:46
 1/3 anonim válasza:

nekem sima dechatlonos pennyboardom van

11000ft

2017. júl. 31. 10:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Először is mire akarod használni? Trükközésre vagy csak közlekedésre?
2017. aug. 1. 14:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Közlekedésre szerintem nem. Előbb azt akarnám kitapasztalni, hogy egyáltalán tudok-e vele haladni. Ha az megy, akkor akár a trükközés is jöhet. Tehát trükközésre akarom használni, ha egyáltalán tudom. ;)
2017. aug. 1. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!