Ha valaki testet épít hatással van a fejlődésére napi 1-2 szál cigi?
Figyelt kérdés
Bocsi a hülye kérdésért, de kezdő vagyok, és sehol nem találtam erre megfelelő választ.2010. máj. 22. 23:03
4/8 Gyakor 

válasza:

Hát gondolhatod, hogy nem előnyös. Csökkenti a tüdő oxigénfelvevő képességét, nem tudsz teljes intenzitással edzeni, nem éri akkora sokk az izmokat, kevésbé fejlődsz. Tehát a válasz, igen hatással van, inkább hagyd el a cigit.
5/8 anonim 

válasza:

Napi 1-2 szálnak mi értelme?
Egyáltalán a ciginek mi értelme?
Azt hiszed attól vagányabbnak tűnsz?
Ha igen, akkor viszont a gyúrásnak nincs értelme.
El kell döntened, melyik oldalon állsz:
a bagós műmájer faszparaszokén, vagy az egészséges, sportos életmód mellett.
6/8 anonim 

válasza:

Ez komoly kérdés, gondold már végig, összeszűkíti az ereidet, a tüdőd meg teli lesz minden szarral! De gondolom az már most is teli van!
7/8 anonim válasza:
Igen hatással van. Az izmok növekedéséhez nemcsak tápanyagra van szükség, hanem oxigénre. Amikor cigarettázol, akkor az ereid összeszűkülnek. És mivel az erek szállítják az izmokba az oxigént, akkor nem kap elegendőt, így sajnos nem fog fejlődni. Az érfalak összehúzódása miatt a szív erősebben fog verni akkor amikor végzed a gyakorlatokat, és hamarabb elfáradsz. Tehát nem tudsz eleve annyi gyakorlatot végezni, ami megfelelően stimulálja az izmokat ahhoz hogy azok növekedést érjenek el. De mégha bírnád is, akkor sem fog nőni, mivel ott van az előbb említett oxigén-ellátás problémája az érfalak összehúzódása miatt. Mit szállít még a vér? Tápanyagot, ahogyan azt már említettem. Tehát abból is kevesebbet fog kapni az izomszövet, ahhoz, hogy regenerálódni tudjon. Tehát a cigaretta problémát jelent a testépítésben. Én magam is leszoktam róla, éppen azért mert neki álltam edzeni. Arról a napi egy-két szál cigiről való leszokás nem okoz neked gondot. Én úgy tettem le, hogy amikor elnyomtam a cigit, elhatároztam hogy soha többé nem gyújtok majd rá. És úgy is lett. A cigarettáról való leszokás nem csak akarat, hanem elhatározás kérdése is. Döntsd el magadba, hogy milyen hátrányi vannak a ciginek, és mik az előnyei. Amikor rá jösz hogy a cigi komolyan hátráltat téged, nagyobbb motivációt érzel majd arra hogy leszokj, amitől nő az elhatározásod, ettől pedig nő az akaraterőd.......csak dumálok neked meg dumálok. A lényeg: rakd le és kész! Jobban érzed majd magad, hidd el.
8/8 anonim 

válasza:

Meg fogsz halni, és amekkora cigis idióta vagy az én adómból a pénzt a te megmentésedre akarják költeni, de én csak röhögni fogok, h hogy szenvedsz mert volt annyi eszed hogy egy égő szarságot beveszel a szádba és örülsz neki, jaj de menő, sztem joban tisztelenek már téged mint fekete pákót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!