30. hetes terhes, és nagyon nagy lelki krízisen megyek keresztül egyik családtagomról kiderült, hogy súlyos beteg! Azóta állandóan rettegek mi lesz, és naponta többször sírok. Szerintetek ez milyen hatással lehet a baba pszichés fejlődésére?
szerintem a babád csak érzi,hogy te magad nagyon nyugtalan vagy.és emiatt ő is érzékenyebb odabent.
sajnálatos ami a családodban történt,de neked a saját babád miatt erősnek és főleg NYUGODTNAK kell lenned.Nem akarlak riogatni,de a sok stressz beindíthatja a szülést is,és ugye ezt nem akarod?
mellesleg,mikor én teherbe este akkor esett nagymamám kómába,majd 8hetesen el is ment szegény-alig bírtam ki a temetést :-(
Én a terhességemből 5 hónapos idegeskedtem végig, főleg anyagi gondok miatt(addig nem kaptam táppénzt). A lányom akkor 5 éves volt, és csak a férjem fizetéséből nem tudtunk kijönni. Rengeteget sírtam, és idegeskedtem a feladatlan számlák miatt. Szerencsére aztán rendbe jött minden, mikor már a 7. hónapban voltam.
A kisfiam egészségesen született, örökmozgó, vidám kisfiú, már 20 hónapos. A szülés sem indult be korábban, 1 héttel túlhordtam mikor beindították.
Tudom, hogy nagyon nehéz most neked!
Csak azért írtam le az én esetemet, hátha ez megnyugtat. Semmi baja nem lett a fiamnak, és szerintem a te babádnak sem lesz.
Minden jót, és jó egészséget:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!