Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne ugy nézek...

Mit tegyek, hogy ne ugy nézek ki mint egy 6-7 hónapos terhes?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit tegyek? Van 2 kislányom 10 és 6 éves. Kb.2 éve minden ok nélkül elkezdtem hízni, pedig nem zabálok. Heti 4x futok 45-percet, tornázok mégis úgy nézek ki mint aki 6-7 hónapos terhes. Tudtok adni tanácsot mit tegyek vagy mi lehet az oka, vagy esetleg van így más is, nem tudom mi tévő legyek. A párom, folyamatosan le nézz, hogy kövér nagy hasú vagyok én nem kíván már, persze "szeret"de ki készít ezzel, hogy napi szinten ezt hallom, ha meg azt mondom akkor keressen mást akkor azt mondja bolond vagyok. Lassan elmegy a kedvem az egész edzéstől. Mit csinálok Rosszul vagy kevés az edzés.75 kg voltam, fogytam 13 kg, de hasam nem megy le inkább nagyobb. Most vagyok 158 cm és 62 kg .
2017. júl. 28. 21:16
 1/3 A kérdező kommentje:
2 éve 55 kg voltam .
2017. júl. 28. 21:24
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

az alma típusú zsírosodás valóban a lehető legrosszabb esztétikailag.

az edzés megvan azt írod,az étrendről viszont egy szó nem esett,úgyhogy diétáznod kellene.

szénhidrátot elkezdened csökkenteni,szálkásító diéta.

2017. júl. 28. 21:35
 3/3 Cortez70 ***** válasza:
100%
Szalkasito diéta kell, nem elég az edzés.
2017. júl. 28. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!