Megéri a Forma1-et személyesen látni?
Figyelt kérdés
Azt mondják,hogy nagy zaj, meg nem látni annyit,mint a tv-ből.
A legolcsóbb,állóhelyes biztos nagy 0 csak annyi az élmény,hogy ott lehet az ember..
A VIP tribün 133 000Ft-ért és a Paddock 1 400 000 és 1 600 000Ft-ért megéri?
Kikkel lehet ott találkozni,hogy ennyibe kerül?
2017. júl. 28. 09:38
2/3 anonim válasza:
Forintot nem ér az egész. Igazából ha nézni akarod akkor TV-ben 100x jobb, bepiálni meg kajálni haverokkal viszont nagyon jó ha van rá elég pénzed (minden kib#&szott drága). VIP jegyet egyszer nyertem de amint átvettem adtam is el a francba, szerintem ez mindent elmond arról, hogy megéri-e. :DD Paddock meg eszméletlen, oda azok mennek akik annyira tele vannak hogy már nem tudják mire elverni a pénzüket, legalábbis nem tudom kinek ér meg másfél milkót hogy lőhet két képet valami kreténfejű pilótával meg korlátlanul zabálhat croissant meg péksüteményt... Meg ilyen klíma van meg nagy TV, pont az a varázsa az egésznek pedig hogy ülsz a fűben egy pokrócon, 40 fok van, iszod a 900 forintos húgymeleg sörödet miközben nem látsz semmit mert előtted egy részeg finn brigád kifeszítette a 10 méteres Raikkönen zászlóját. Csak az állóhely! :D Az egyszer megéri ahogy mondtad az élmény miatt, de én többet nem dobnék ki rá mert nem ér annyit amennyit elkérnek érte.
3/3 anonim válasza:
A versenyre vasárnapra nem éri meg kimenni, azok az árak nem a magyar pénztárcákhoz vannak igazítva, de időmérőre vagy szabadedzésre töredékébe kerül a jegy. Péntekre pl. párezer forint, de még szombatra is csak 10-15 ezer egy Gold tribünre szóló ülőjegy, amikor már azért tétje is van a dolognak, és egy csomó betétfutam is van a nap során. Szerintem érdemes kimenni péntekre vagy szombatra, hogy az ember megtapasztalja testközelből az autók sebességét, gyorsulását, hangját, illatát, az egész rendezvény hangulatát, a lelátókon lévő tömeg éljenzését. Egész más élmény minden sportesemény élőben, mint TV-ben. Persze követni az eseményeket TV-ben jobban lehet, de a feeling egyáltalán nem jön át a képernyőn. Kajálni-piálni pedig nem kötelező a helyszínen, be lehet vinni mindent kívülről is. Szóval szerintem ár-érték arányban az a legjobb, ha kimész egy olcsóbb napra személyesen, aztán a futamot meg TV-n nézed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!