Ki ismeri/nézi Jake Mace-t? Persze nem úgy értem, hogy személyesen ismeri.
Én ismerem. Hát... Igazából fizikai ereje van és reggeltől estig a technikákat gyakorolja. Ha ő mától elkezdene kis kesztyűben (kisebben, mint egy MMA kesztyű) sparringolni Boxolók, Thai Boxolók, Savatésok ellen, akkor fél éven belül egyikkel ütné agyon a másikat, mert rájönne, hogy jó az, amit mutat, csak nem teljesen úgy kell a technikákat kivitelezni éles harcban, ahogy a formában teszi. Sajnos túl sok a humbug a részéről, sok olyan technikát mutat, amit én ki tudok vitelezni, de nem pont úgy, ahogy ő mutatja (ahogy a formában van), hanem úgy, ahogy azt egy éles harcban valóban kell. Szóval mivel az ember izomzatilag rendben van és már rongyosra gyakorolta a technikákat a levegőben és páros gyakorlatokban, már ideje lenne elkezdenie sparringolni.
De javaslom neked Sergio nevű Kung-fus emberkét! Ő sparringol is és rendbe szokta tenni Boxoló, Kick Boxoló, Thai Boxoló barátait kamerák előtt. És a Fehér Daru stílusra alapoz. Nagyon jól csinálja és tényleg sparringol! Jacke is baromi jó harcos lehetne, de így sparring nélkül soha nem lesz az.
Wing Tsunt tanultam, aztán Taekwondoot, most meg Boxolok. A többi stílust nem tanultam, csak rengeteget olvastam róluk és beszéltem olyanokkal, akik csinálják őket.
A csont edzés olyan, hogy keresel egy kemény felületet és azt ütöd. Én a fabábumon edzek. Ajánlom, hogy ha elkezded, akkor vegyél kálciumot, mert attól erősödik a csontod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!