Ki ismeri/nézi Jake Mace-t? Persze nem úgy értem, hogy személyesen ismeri.
Pár dolgot lehet koppintani videóból, de egy komplett stílust nem. Én is loptam pár technikát és tudom őket használni éles harcban, de messze nem olyan jók, mintha egy mester tanította volna azt meg nekem.
A csontedzést nem nagyon lehet gyorsítani, az egy hosszadalmas és lassú folyamat, nem véletlenül életstílus is a Kung-fu. Ha minden nap csinálod az jó, de ha nagyon fáj a kezed, akkor inkább hagyj ki pár napot, nehogy bajod legyen belőle.
Ezt tudom neked ajánlani a Tigrisből: [link]
A Box ellen tökéletes bármelyik, mondjuk 1-2 van, amit nem lehet képzettebb harcos ellen használni, mert valahogy el fog az mozdulni, de a nagyja mind kiváló. És nem kell mindet tudnod, nem azért van ennyi módja ennek, hogy mindet tudd! Azért van ennyi módja, hogy mindenki megtalálhassa a számára legjobbat. Amelyik a legjobban tetszik, azt gyakorold.
Ha érdekel, hogy mennyire hatékony, akkor az én tapasztalataim a következőek: Boxoló haveromba csak belerongyoltam és kirepült a kertből. Illetve másik alkalommal tökéletesen lefogtam a kezeit és belharcban (könyök-térd távolság), kapott, illetve testharcban. De nem használom már nagyon, mert már nem Boxkesztyű van rajta, hanem ilyen pici Kung-fu kesztyű (kisebb, mint az MMA kesztyű) és kiverné a szemét, meg a fogait, ha így belerongyolnék. Tehát amióta lecserélte a Boxkesztyűjét, azóta nem használtam. De utcán ugye ha megtámad valaki és így a képe elé teszi a kacsóit, akkor pláne, hogy ezt a technikát fogom használni. Nem is kell több, csak keményen belerongyolni és akkor már elrepül és van egérutad, vagy lehetőséged újra támadni, illetve ki is nyomja a szemeit. Számomra tetszetős technika. Remélem neked is bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!