Mennyi az ideális pulzusszám zsírégetéshez?
Figyelt kérdés
Valahol olvastam,hogy 220-életkor szorozva 65-75%-kal,tehát 0,65-0,75-tel,ami így olyan 125-140 közé esik.
Mivel én 29 éves vagyok.
Futásnál olyan 130-140 között szokott lenni a pulzusom,viszont most bicikliztem,mert fáj a talpam,így most nem akarom megterhelni és megmértem és felmetem 170-es pulzusra,talán az már sok volt.
2017. júl. 20. 17:55
1/5 A kérdező kommentje:
Egyébként 1 órát szoktam futni.
Most annyit is bicóztam.
Szobabiciklivel.
2017. júl. 20. 17:57
2/5 Cortez70 válasza:
Aerob tartomanyra annyit irnak, de nem csak akkor használsz fel zsírt. Lényeg, hogy kalóriát egetsz ami úgyis zsirleadashoz vezet ha kalória mínuszban vagy. Pl jó az Intervallum kardio is (HIIT).
3/5 A kérdező kommentje:
Olyat ritkábban csinálok.
A súlyzós edzésnek nem foghatók fel intervallum edzésnek?
Mivel ott is ismétlődő szakaszok vannak,terhelés és pihenő szakaszok.
2017. júl. 20. 18:26
4/5 Cortez70 válasza:
Annyiban más, hogy intervallumnál a pihenő szakasznál is van kis intenzitás, nem állsz le nullára. De nem is azért írtam, mert kötelező a HIIT, csak példa volt.
5/5 A kérdező kommentje:
Intervallumnál mennyi az ideális pulzus a pihenő szakaszban?
Súlyzós edzésnél én kb 1 perc pihenőt tartok.Ez alatt olyan sokat nem esik a pulzus.
2017. júl. 20. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!