Ez nem átverés? Mi az hogy egy futócipő 30-40ezer forint?
Lidlbe vettem 5ezerért futócipőt...kényelmes,teljesen jó.
Hónapok óta használom,a 40ezres cipőjüket meg feldughatják maguknak
7es vagyok: 700-800 km után már veszek újat. Felváltva használom őket, amíg nem érzem, hogy a régiben futni már rossz (kényelmetlen, nem csillapítja eléggé az ütéseket, esetleg már érzem az ízületeimen futás után, hogy valami nem oké). Onnantól csak az "újat" használom (azért írom így, mert addigra már tkp nem új:), de a régiek is jó célt szolgálnak (utcai használatra még jók, túrázni is, de van olyan, amit konditermi használatra fogtam be).
Azt mondom, hogy ha rendszeresen földön/salakon futsz, nincs rajtad jelentős túlysúly, teljesen neutrális a lábtartásod, akkor talán (ismétlem talán) nem fogod 10-20 év múlva megbánni, ha olcsóbb cipőben futsz (bár így sem ajánlott egy 10-15e Ft-os Kalenji alá menni).
Azonban ha a fenti feltételek nem jönnek össze (pl elsősorban betonon futsz, mint én), akkor nem érdemes magadon spórolni és kísérletezni. Lehet, hogy csak 10-15 év múlva fogod érezni a hátrányait, és sajnos a kopott ízületekkel nagyon nincs mit kezdeni, a protézist leszámítva (már amelyik ízületnél szóba jöhet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!