Mennyire strapabíró a Decathlonban kapható, Kalenji RUN ONE futócipő?
Kocogáshoz tökéletes, nagyon kényelmes. Viszont célcipő szerintem. Egy könnyedebb túrára, kirándulásra már nem alkalmas, nyeklik-nyaklik a cipő össze-vissza. A legkevésbé sem tartja az ember lábát. Ugyanígy mondjuk tesiórán ugrálni, labdajátékokat játszani sem biztos, hogy kényelmes.
Tipikusan az a cipő, ami futáshoz ár-érték arányban baromi jó, de igazából másra (szerintem) használhatatlan.
Nos, nekem spec. van túracipőm, több is. De gondoltam egy "langyi" kirándulást meg lehet tenni ebben is, mivel könnyű, vékony, jobban szellőzik mint a túra cipő és kényelmes. Tévedtem, ahogy az első válaszoló is tévedett a focival kapcsolatban. Nagy ügy...
Régen az embernek egy pár sportcipője volt és kész. Ma már ahány aktivitás annyi cipő. Azért próbálkozni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!