Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jó ötlet lesz ez, vagy inkább...

Jó ötlet lesz ez, vagy inkább valami mást válasszak majd? 17/L

Figyelt kérdés

Szóval 13 éves korom óta tornázok, és nagyon szeretem. Az egyik edzőmnek szoktam segiteni edzest tartani.

Nem tudom eldonteni hogy dietetikus , vagy edző legyek. Kérlek írd le a véleményed , ne csak elolvasd .

Nagyon szépen köszönöm 😘

2017. júl. 7. 21:10
 1/3 anonim válasza:
Személyi edző(legalábbis ha a helyedben lennék)
2017. júl. 7. 21:22
 2/3 palilaci ***** válasza:
54%

Az helyzet, hogy tobb szemelyi edzo van mar mint edzo ember es nagyon nehez kitunni. A nagy reszuk kokler, aztan ott vannak a versenyzok, akik csak muszajsagbol edzoskodnek mert mashoz nem ertenek, plusz kell a penz koxra. Van egy nagyon szuk reteg, aki lelkiismeretesen es valos tudassal csinalja. Nehez dolgod lesz, de kifizetodo ha nagyon jo vagy.

Dietetikus. Nos ebben en is gobdolkodtam, de hamar lebeszeltek rola. Szarul keres, kozben meg szerintem az egyik legfontosabb ember, az egeszsegugyon belul.

Legjobban a tesitanarral jarnal ugy, hogy kozben tartasz kulon edzeseket.

2017. júl. 7. 23:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönom a válaszokat 👌👌
2017. júl. 8. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!