Hogyan lehet, itthoni tornával fogyni a legjobban?
Figyelt kérdés
Főleg a combra gondolok,és a hasra,valami itthoni,ha tudtuk gyors módszer kéne.Elöre is köszi a válaszokat.2010. máj. 20. 16:41
1/6 anonim válasza:
Gyors módszer szerintem nincs, kitartó munka kell az eredményhez!Ha ráérsz ajánlom neked a futást az mindenre jó!Esetleg valami torna DVD-t, ha másra nincs idő!És persze este 6 után nem enni:) Remélem segítettem valamennyit:)(és persze sok folyadék=VÍZ)
2/6 anonim válasza:
A torna nem fogyaszt, hanem izmosít, átformálja az alakot.Sőt, ha izmosodsz, azzal még kicsit több is lesz a súlyod, mert az izom nehezebb, mint a zsír...Viszont centikben lehet mérni a különbséget.Az evéstől hízol ,nem a sport hiányától.Így az evési szokásokon kell változtatni, persze mozgással egybekötve az igazi.Ajánlom a Norbi update módszert.Ebéd után semmi kenyér,cukor, liszt, zsír, édesség, tészta.Ha ezt betartod, látni fogod nemsokára az eredményt.De ne 1 hét után várd a fogyást! A túlsúly sem 1 hét alatt rakódik le.. Sok sikert.
3/6 A kérdező kommentje:
De én nem elhízva vagyok,hanem lezs nem soké egy medencés party és azon akarok jobban kinézni,szoal olyna sokat nem kell leadnomxD am köszi az eddigi válaszokat ha van még ötletetek irjatok:)
2010. máj. 20. 19:33
5/6 anonim válasza:
+ diétás étrend!
(előző válaszadó voltam)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi eddigi válaszokat is!:)
2010. máj. 23. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!