Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért csak a fitness iparban-...

Miért csak a fitness iparban- testépítésben vannak ekkora tévhitek?

Figyelt kérdés

Példaul Train With Brain legújabb cikke.

Más sportokban miért nem terjeszt a média ilyen orbitális nagy marhaságokat?

2017. júl. 3. 07:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Harci stílusoknál is vannak, ne aggódj. "Box a legjobb", "Karate a legjobb", "Nemis, mert a Judo az igazi, apukám azt csinálta és mindenkit megver"... Szóval ne aggódj, mindenhol vannak hülyék és lesznek is.
2017. júl. 3. 09:51
 2/12 palilaci ***** válasza:

Mert elegge szterotipikusak es butak az emberek. Nem azt csinaljak, hogy ha valamihez nem ertenek akkor utananeznek, vagy megkerdeznek egy szakembert, neadjisten kiprobaljak. Nem. Amit a Pityunak a munkatarsanak a szomszedjatol hallott, mert az ismert valami orvost, akinek volt egy gyúros betege, aki szedett valami cuccot es nem all fel neki. Kb ezert.

Nem egyszer kerdeztem ra, hogy pl mi a baj egy doboz feherjevel?

Neznek ram "hat attol felfujt leszel, nem all fel, tonkremegy a vesed, kitudja mit raknak bele"

Egennn? Es akkor te mi a fsznak eszel virslit meg bolti kolbaszt, esetleg zacskoslevest?

Erre 2 valasz szokott jonni:

1. Nem eszem ilyet

2. Az mas meg nekem ezt orvos/apolo/szomszed Mari neni mondta. Meg a feherje az rossz ertemm?

Viccesek az emberek. En sem megyek pofazni egy szakacsnak, hogy ezt meg azt nem igy kell, meg ha igy csinalod akkor nem sul meg. Mert nem ertek hozza. De utana tudok nezni, esetleg megtudod kerdezni egy hiteles embert. Mert amugy nem a hazi orvost kellene az ilyenekrol megkerdezni. Pl faj a fogad, akkor gondolom nem a belgyogyaszhoz mesz.

Sportorvos, dietetikus. Toluk kellene informalodni.

Viszont azt hozza kell, hogy tegyem: A szennymedia az ilyen buta, befolyasolhato emberekre epit. Ők a celkozonseguk. De ez mar egy masik tortenet.

2017. júl. 3. 10:06
 3/12 A kérdező kommentje:

De még senkise látott szerintem olyan embert akinek egy táplálékkiegészítő miatt lett volna baja, kivétel lehet például az edzéselőtti formulák, ha tuladagolják, de rendeltetésszerű használat mellett biztos hogy nem. Ezek tények. Reneteg kutatás bizonyítja, és ráadásul a tápkiegek vannak legjobban ellenőrízve a bébiételek után ha jól tudom.

De akkor jönnek a vérpistikék, akik hallották, hogy ez mind kamu, az fuvasztópor, műizom, merevedési zavar meg minden halál ivarvessző bajod lesz tőle. Közbemeg virslin meg parizeren él, ami mint köztudott nem sok köze van a húshoz. De az egészséges.

2017. júl. 3. 11:10
 4/12 anonim válasza:
Szerintem egyrészt azért mert sokaknak a testépítés egy ilyen mai modern divat és a szülők (általában) azért nem akarják, hogy a gyerek ilyet igyon mert szerintük a természetes az az ha pörköltet meg kolbászt eszel meg disznózsírt és az normális edzés nem a testépítő edzés nekik, hanem a gyári meló meg a favágás. (amit amúgy én is szeretek de nem izomépítés miatt) Esetleg ha valaki gazda és ott cipekedik. Az egész testépítés és a tudatos kajálás távol áll tőlük ők se ettek így régen és a fizikai munka se tudatos súlyzós edzés volt, hanem a gabonacipelés, favágás meg ezek amik mellé kolbászt ettek. A másik meg az, hogy a barmok szerint a fehérjepor azért mert por alakú egy mesterséges és káros dolog. Az aminosav tabletta is káros lenne nekik, mert szteroid is lehet tablettás és ami tabletta az csakis valami gyógyszer lehet meg a por is sőt az injekció is. Nem gondolnak bele abba, hogy mi van benne hanem csak azt látják, hogy edzéshez szeded és mivel nem "étel" alakú ezért biztos valami káros teljesítmény fokozó. Nem gondolnak bele abba, hogy mi van benne csak az alakjába. És mint fent írtam ez távol áll tőlük ezért azt hiszik, hogy ezek a mesterséges ördögi porok szennyezettebbek lehetnek mint a jól megszokott kolbász mert a kolbászban semmi káros nem lehet, hiszen azt eszi a szomszéd is 30 éve de ebbe a porban biztos van valami elvégre a rendes étel nem ilyen alakú.
2017. júl. 3. 14:34
 5/12 A kérdező kommentje:
És inkább hisznek a szennymédiának mint a tudományos tényeknek?
2017. júl. 3. 16:30
 6/12 palilaci ***** válasza:
Szerintem ha egy orvos mondana nekik, esetleg egy dietetikus akkor megvaltozhatna a velemenyuk.
2017. júl. 3. 16:48
 7/12 anonim ***** válasza:

de,lehet maradandóan lebetegedni tudatlanul használt tápkiegtől.

pl adott egy enyhén túlsúlyos srác,aki valószínűsíthetően már eleve inzulin rezisztens.

elkezd edzeni és a reklámok miatt vesz "izmosítóport" tömegnövelőt,betartja az ostobán előírt napi 2-3 turmixot és fél-1 alatt lazán kialakulhat a 2es diabétesze.

vagy az egészségesből csinálhat IR-est az előírt lehetetlen cukor dózis.

úgyhogy a tömegnövelő cukor ivás a mellett hogy rendkívül egészségtelen,az izmosodási céllal való reklámozása még veszélyes is lehet.

amúgy én is észrevettem,hogy mondjuk a fehérjeport leszólóknak a világon semmi baja a babatápszerrel,vagy a turbo di-étás porral.

2017. júl. 3. 22:19
 8/12 A kérdező kommentje:

Az azért egy extrém eset. Nyilván ha cukorbeteg vagy akkor oda kell erre figyelni, de egy átlag egészséges embernek semmi baja nem lesz tőle.

Ettől függetlenül a tömegnövelők tényleg elég nagy átverés szerintem, felesleges.

2017. júl. 3. 23:42
 9/12 anonim ***** válasza:

nem extrém az.

az elhízottak 90%a IR-es,meg a skinnyfat-ek nagy része is az,úgy hogy nem is tudnak róla.

2017. júl. 4. 18:14
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem eszik meg több cukort, mint egy egészségtelen életmódal, sőtt sokkal kevesebbet. Szerintem
2017. júl. 4. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!