Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek az 57kg nagyon...

Szerintetek az 57kg nagyon sok egy 157cm-es lányhoz? 16/L

Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta sportolok szóval van rajtam izom viszont eléggé szeretek enni ezért felesleges zsír is sajnos. Alapjáraton is erős csontozatú vagyok.

2017. júl. 1. 21:32
 1/10 anonim válasza:
76%
Ezt így látatlanban nehéz megmondani ,de én azért kicsit soknak mondanám
2017. júl. 1. 21:43
 2/10 anonim válasza:
76%
Kép nélkül ezt senki nem fogja megmondani mert függ az arányoktól. Én összességében hasonló alkat vagyok mint te, 162 centi 60 kiló, és enyhén teltnek mondanám magam. DE ez mint mondtam függ az alkatodtól is mert egy alma vagy körte alkaton máshogy mutat. Nekem vékony a derekam és a mellem meg a fenekem nagyobb az átlagnál. Ha gondolod küldj priviben képet(egész alakosat, ruhában) és őszintén válaszolok neked.
2017. júl. 1. 21:43
 3/10 Cortez70 ***** válasza:
79%
Lehet zsír, de nem vészes így adatok alapján. Képpel lehetne többet mondani.
2017. júl. 1. 22:05
 4/10 palilaci ***** válasza:
66%

Nem mindegy az izom es a zsir aránya, na meg a csontozat sem egy utolso szempont. Mindig a tukor szamit es nem a merleg. Lehet jol kinezni ehhez a magassaghoz 60kgval is, meg lehet szarul 50nel.

Gondolom a kerdest azert tetted fel, mert nem tetszik amit a tukorben latsz es amugy ott van benne a valasz is. Szoval ja, a Te esetedben sok.

2017. júl. 1. 22:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül.

Az izomtömeg rengeteget számít, de azzal sincs bajom, ha valakin van pár kiló szexin eloszló felesleg... A testalkat, mellméret is bekavar egy keveset...

Nincs előírva, hogy minden lánynak szálkásnak kell lennie, különben nem szép, csinos, egészséges...

Egy átlagos lánynak ez kicsit sok, de van, akinek ideális. Nem lehet vakon megmondani.

2017. júl. 1. 23:01
 6/10 anonim ***** válasza:
36%
Nem nagyon sok, de az átlag felett van.
2017. júl. 2. 09:21
 7/10 anonim ***** válasza:
32%

Ha tényleg izmos vagy, akkor átlagos, felettinek 60+ kilóval mondanám. Ha gondolod küldj képet.

18/L

2017. júl. 2. 13:52
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz. Igazából a kérdést pont azért tettem fel, mert ha a tükör előtt állok, akkor nem igazán látom magamat túlsúlyosnak csak a combomon látok egy kis felesleget és a külső szemlélők szerint is csinos vagyok. Pont ezért nem értettem, hogy akkor miért mutat ilyen sok kilót a mérlegem. A környezetemben a hasonló magasságú lányok sokkal kevesebb kilók pedig nem mind csontsovány. Hát érdekes az biztos.
2017. júl. 2. 14:07
 9/10 palilaci ***** válasza:
48%

Akkor jol oszlik el rajtad es az izom tobbet nyom mint a zsir. A mai lanyok meg 50kgval is inkabb lottyedt, narancsboros valamik mintsem csinosak. Nem sportolnak, szarul esznek es a telefonjukon kivul mas szabadidos tevekenyseguk nincs. A buli es a shoppingolas nem szamit annak.

Persze tisztelet a kivetelnek.

2017. júl. 2. 14:40
 10/10 anonim ***** válasza:
49%
Nézhetsz ki akár jól is, de ahogy írtad is, egy ilyen magas lányok 45 kiló körül vannak általában.
2017. júl. 2. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!