Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy nyelvi gimnázium után...

Egy nyelvi gimnázium után hogy tudnék tánciskolába menni?

Figyelt kérdés
Rengetegen mennek úgy középiskolába hogy még nem tudják mik is akarnak lenni és úgy választanak hát én is ilyen helyzetben voltam viszont rájöttem hogy tánccal akarok foglalkozni de nem jártam különösebben hosszú ideig tánc tanárokhoz anno szóval elég kevés eséllyel indulnék el ezen az úton. Konkrét kérdéseim azok lennének hogy kéne fejlesztenem magam?(Nincs közelemben semmilyen táncoktató akihez eljárhatnék) Van e esélyem gimnázium után tánc iskolába tovább menni? 16/L

2017. jún. 27. 14:10
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát megfelelő oktató, tapasztalatok nélkül elég esélytelen.

Gimi után már csak Táncos és próbavezetőre tudnál jelentkezni és oda nem egyszerű bekerülni. Sok szakközepes is jelentkezik. (Idén engem sem vettek fel színházi tánc szakirányra a 11 éves balett és 8 éves sztepp és jazz tudásommal.)

Hogy hogyan tudnád fejleszteni magad az attól is függ, hogy melyik szakirány a cél.

2017. jún. 28. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!