Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Táncművészeti gimi nélkül...

Táncművészeti gimi nélkül táncművészeti főiskola?

Figyelt kérdés

Imádok táncolni és att terveztem, hogy táncművészeti gimibe megyek de ezt a szüleim ellenzik mivel kitünő vagyok és reál szakos suliba akarnak küldeni. Ezért arra gondoltam, hogy érettségi után oda táncos fősuliba jelentkeznék, csak nemtudom ,hogy van e esélyem. Egyébként 11éve táncolok jelenleg heti 1szer belettot és hrti 1szer modern,kortárs táncot midkettőt alkalmanként 90 percben.Tudom hogy ez nem tul sok, de jelenleg erre van lehetségem és persze itthon is igyekszem gyakorolni.

Szoval a kérdésem az lenne, hogy ha a gimi évei alatt is minél nagyobb oraszámban táncolok akkor van esélyrm bejutni táncművészeti főiskolára? Egyébként talán leginkább koreográfus lennék de igazábol minden érdekel :)

A válaszokat előre is köszönöm!

2016. szept. 10. 10:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezt írják a honlapon a táncművész szakról:

"a képzés minden szakirányban a gyermekkorban megkezdett tanulmányokra épül"

A gyermekkorban megkezdett tanulmányokat pedig itt lehet elérni:

[link]

2016. szept. 10. 18:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Koreográfus szakra pedig már más a követelmény. Ott inkább a táncos, színházi referenciák számítanak, tapasztalat. De nyilván meg kell tudnod mutatni azokat a mozgásokat amit be akarsz tanítani nekik.

Viszont 24 éves korig van lehetőség okj-s képzésben is elvégezni egy táncos sulit:

[link]

2016. szept. 10. 18:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. szept. 10. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!